2777
2789
عنوان

ی کنجکاوی باعث شد متوجه خیانت بشم

289 بازدید | 17 پست

با دوستم بیرون بودیم که گوشیشو داد دست من و رفت دستشویی برای گوشیش ی پیام اومد از تلگرام اسمش ی اسم پسرونه بود و نوشته بود ( نازی هم هنوز  پیشته؟) نازی اسم منه درواقع نازنین هست صدام میزنن نازی منم کنجکاو شدم این کیه و چرا راجب من حرف میزنن از قبل رمز گوشی دوستمو میدونسم چندباری دیده بودم رمزشو میزنه گوشیو باز کردم یکم پیام ها برام عجیب اومد فرصت نداشتم همشو بخونم برای همین وصل شدم به تلگرامش . شب که رفتم خونه پیام هاشو خوندم متوجه شدم داره با یکی از دوست های همسرم صحبت میکنه و باهم نقشه میکشن تا من و همسرمو جدا کنن چون هدفشون این بود دوست همسرم بیاد با من و دوست من چشمش دنبال همسرمه . نقشه های مختلفی کشیده بودن که چیکار کنن و چجوری مخ همسرمو بزنه ولی هنوز سر هیچ نقشه ای به توافق نرسیده بودن منم از اکانت دوستم تو پی وی همون پسره نوشتم چقدر نقشه هاتون احمقانس به هرحال موفق باشید دوستم متوجه شد من همه چیزو فهمیدم منو از اکانتش بیرون کرد منم از همه جا بلاکش کردم الان نمیدونم جریانو به همسرم بگم یا ن میترسم بگم و با دوستش بحث کنه و داستانی پیش بیاد 

اشتباه کردی سریع خودتو لو دادی 

شات میگرفتی و بیشتر مدرک جمع میکردی

بعد همرو ب شوهرتم نشون میدادی و تمام 

حتما ب شوهرت بگو 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایی کاش قبل پیام نشون میدادی یا عکس میگرفتی

همشو از صفحه فیلم گرفتم حتی بهم ویس داده بودن ذخیرشون کردم دوستم ی سری عکس های نود هم بهش داده بود اونام ذخیره کردم

تمام چتارو از صفحه فیلم گرفتم

خوبه 

راجب تاپیک قبلیتم بگم چون قفل کردی 

عموت اگر. واقعا دوست داشت، و میخاست واقعیتو بفهمه ی پرینت از خط جفتتون میگرفت و میفهمید 

پس. بیخیال همچین عمویی کلا فامیلا همینن قیدشونو بزنی زندگی ارومی داری یهو میبینی سر ی بحث مسخره عوض شدن اززمین تا اسمون 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خوبه راجب تاپیک قبلیتم بگم چون قفل کردی عموت اگر. واقعا دوست داشت، و میخاست واقعیتو بفهمه ی پرینت از ...

اره اون شب خیلی دلم گرفته بود ولی دیگه برام مهم نیستن حتی امروز اتفاقا تو خیابون دیدمش راهشو کج کرد منم گفتم ب درک

همشو از صفحه فیلم گرفتم حتی بهم ویس داده بودن ذخیرشون کردم دوستم ی سری عکس های نود هم بهش داده بود ا ...

خو دیگه مدرک داری بگو به شوهرت 

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
وای چیا گفته بودن

خیلی حرفاشون زیاد بود مثلا دوستم گفته بود به دوست همسرم تو باهاش کافه قرار بزار ولی به جای تو من میرم وانمود میکنم اتفاقی دیدمش میشینم سرمیز یکم احوال پرسی میکنم تو از ما عکس بگیر من اون عکسو نشون نازی میدم تا فکر کنه ماباهم قرار میزاریم و بهش خیانت شده

خیلی حرفاشون زیاد بود مثلا دوستم گفته بود به دوست همسرم تو باهاش کافه قرار بزار ولی به جای تو من میر ...

واااای چه بد ذاااات چند ساله دوستته چطور نشناختیش اخه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
همشو از صفحه فیلم گرفتم حتی بهم ویس داده بودن ذخیرشون کردم دوستم ی سری عکس های نود هم بهش داده بود ا ...

ولی عکس نود برا چی داد اینا که مثلا میخواستم میونه شما رو بد کنن از اون ور خودشونم با همن 

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤