2777
2789
عنوان

اعتیاد شوهرم

4015 بازدید | 57 پست

دوستان عزیزم اینجا کسی هست که شوهرش اعتیاد داشته باشه به هرویین؟؟ چیکار کردین؟ ۲۳ سالمه دیگه نمیدونم ادامه بدم کمک کنم یا بذارم برم.😐

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

چند وقت ازدواج كردي؟

بچه داري؟

شوهرتو دوست داري?

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندساله اعتياد دارن؟ 

مايل به ترك هستن؟ 

سابقه ترك ناموفق دارن؟ 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

کمک کن اگه خودش بخواد میتونه ترک کنه ولی اگه زور بالا سرش باشه فایده نداره ترک اعتیاد به اراده طرف بستگی داره.اگه کمک کردی و جواب نداد طلاق بگیر زندگیتو به خاطر یه مرد هرویینی خراب نکن سنتم خیلی کمه

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

من شوهرم اعتیاد داره

اونم ب شیشه

23سالمه 

پسرم دوسالشه

نمیتونم بذارم برم واقعا دوساله تو برزخ زندگی میکنم

اوضاع مملکت جوریه که شب های جمعه اموات برای شادی ما فاتحه میخونن😶😶😶😶

دو سال و نیمه ازدواج کردیم.یه بار رفته کمپ چند بارم تو خونه گذاشته کنار.عاشق همیم.هیچ مشکلی باهاش جز این ندارم.ولی میدونم کم کم همه خوبیاشم این میگیره ازش.یه ساله مصرف و شروع کرده.خودش همش میگه میذارم کنار ولی تا الان بی فایدس.خیلی سختی کشیدیم تا بهم رسیدیم

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

عزیزم اول بفرستش کمپ برا درست شدنش بجنگ و تلاش کن که فردا روز وجدانت پیش خودت آسوده باشه که واسه زندگیت تلاشتو کردی 

اوضاع مملکت جوریه که شب های جمعه اموات برای شادی ما فاتحه میخونن😶😶😶😶

از نظر اخلاقي و مالي چه آسيبي به شما ميرسونه؟

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي