2777
2789
عنوان

شما با فامیلا درجه یک راحتیت مثلا حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 21 پست
اینی که شما گفتی یعنی بوس و بغل پیش نامحرم ، اسمش راحتی نیست ، بی دروپیکر بودن و شیر تو شیر بودنه . ...

عزیزم پ ورن نگفتم که.

مثلا با عمو روبوسی کنی با دایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما حجاب خیلی مهمه برامون همه رعایت میکنن تو جمع خانواده و فامیل. معاشرت و شوخی داریم. رقص و روبوسی نه اصلا. 

از اونور خانواده شوهرم تو جمع خانواده خیلی حساسن رو حجاب ولی تو خیابون نه.  یعنی اینجوری ان که طرف داداششم میاد خونه اش باید حجاب کنه نهایتش فقط سرش لخت باشه اما بیرون میرن تو خیابون که همه غریبه ان حجاب ندارن لباساشون همه تنگ و کوتاه.  بعدم روبوس هم میکنن با همم میرقصن. اینا تو هیچی تعادل ندارن. 😐

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
عزیزم پ ورن نگفتم که.مثلا با عمو روبوسی کنی با دایی

عمو و دایی که نامحرم نیس

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
پوششم جلوی مردنامحرم ،برام یکیه.مانتو و روسری. چه تو خیابون چه تو فامیل.فقط توجمع خانواده مانتو رنگ ...

افرین منم همینو میگم نامحرم نامحرمه.  فامیل غیر فامیل نداره. فقط من تو خونه چادر رنگی میپوشم بیرون چادر مشکی