2777
2789
عنوان

اعتیاد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 57 پست

عزیزم برا زندگیت بجنگ، فردا اگر طلاق بگیری و بخوای باز ازدواج کنی چ تضمینی وجود داره که بازم طرف معتاد نباشه،

شما همه چی دارین فقط این مشکل رو باید حل کرد 

تا میتونی براحفظ زندگیت تلاش کن که پس فردا شرمنده دلت نشی

اوضاع مملکت جوریه که شب های جمعه اموات برای شادی ما فاتحه میخونن😶😶😶😶
این کلاسا بهش که فکر میکنم بدتر عذابم میده که زندگی من به کجا کشیده شده که باید کجا برم.خانوادم بفهم ...

بنظر من اگه واقعا عاشقته بترسونش از جدایی و اینکه برو درخواست طلاق بده یه جوری حالت زهره چشم بگیر و یه جور نشون بده که میخوای جدا بشی بهش مهلت بده بگو تا این تاریخ ترک کردی هیچ نکردی میرم طلاقمو میگیرم خیلی جدی باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دوسش دارم به نبودنش که فکر میکنم اشکام همینجوری میاد.بعضی وقتا میگم باید کمکش کنم این الان به من نیاز داره.گاهیم میگم نه به خودش رحم کرد نه به من چرا بمونم.

روزای سختیه.

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

اخه من میگم تا کسی نفهمیده ترک کنه بعد اینکه قهر بیام خونه بابامو بفهمن چه فایده داره اون زندگی که تو دهنا افتاده و همه به یه چشم دیگه به شوهرم نگاه کنن و ارزشش کم شه

خالم مشکل منو داشت سوخت به امید خوب شدن الان با دو تا بچه دیگه میشه میگه من از خودم گذشتم.

به نظرتون حق طلاق خوبه بگیرم؟؟

این کلاسا بهش که فکر میکنم بدتر عذابم میده که زندگی من به کجا کشیده شده که باید کجا برم.خانوادم بفهم ...

عزيزم اين كلاسا چشه ؟ 

شما جووني مدرني به روزي بايد طرز تفكرت متفاوت از نسل هاي قبل باشه 

اين كلاسها غير از اعتياد و اين مسائل براي خود شناسي و خودسازي هم مفيده 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

نه مریم جون ناراحت واسه چی.ولی این هست که میدونم به این اسونیا که طلاقم نمیده.نه سر لج از دوست داشتن.همیشه میگه یه روز نباشی کل دنیارو بهم میریزم.

همونجور که واسه رسیدنت هرکاری کردم از دستت نمیدم من خوب میشم.اون موقع میترسم طلاق نده و گول بخورم برگردم دکست دارم اگه رفتم واسه قهر وااسه همیشه برم

شوهر منم بیست ساله کم و زیاد تریاک می کشه، یعنی از قبل ازدواج و از سن بیست سالگی       الان سه ساله من می دونم، فکر کنم زیادش کرده، اما زیر بار اعتیاد نمی ره    تقریبا همه چیزشم به جز زود انزالی خوبه

حتی اگه ترک کنه خیلی مراقبت میخواد ممکنه برگرده من شغلم در این رابطه س تصمیم باخودتونه معتادشدن افراد به دلایل زیادی اتفاق میوفته که بایداونا بررسی و رفع بشه ازخودتون بپرسید توان همراهی با ایشونو دارید چون خیلی مسیر سختی پیش رو دارید به همین سادگیا که میگن اراده کافیه و اینا نیست