2777
2789
عنوان

اعتیاد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قشنگ به کارش میرسه از لحاظ تیپ و قیافم مشخص نیست فقط خودم میفهمم.یه سال بعد عروسی گرفتارش شد.تا الان نذاشتم خانوادم بفهمن

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲
دو سال و نیمه ازدواج کردیم.یه بار رفته کمپ چند بارم تو خونه گذاشته کنار.عاشق همیم.هیچ مشکلی باهاش جز ...

شرایطت چقد شبیه ب منه،

یعنی اگر من آدم قبل بودم و کسی با شرایط خودم میومد باهام درددل میکرد اصلا باورنمیکردم آستانه تحمل انسان تااین حدباشه.وحتما میگفتم طلاق بگیر

اما حالا که دارم تجربه میکنم میبینم واقعا راه پس و پیش ندارم نمیتونم طلاق بگیرم

اوضاع مملکت جوریه که شب های جمعه اموات برای شادی ما فاتحه میخونن😶😶😶😶

قبل از هروئين چي مصرف ميكردن؟ 

روزي چندبار مصرف ميكنن؟ 

وضعيت خواب و خوراكشون چه جوريه

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

شوهر من اسیر رفیق بد شد.پسری بود که همه هنوزم که نمیدونن حسرت زندگیمو میخورن میگن افتادی تو عسل .اینقدری دوستم داشت ک کلی جنگید تا اخر جهیزیرو خودش خرید.

من چند بار تو جیبش فندک پیدا میکردم.صورتش هر روز واسم تیره تر میشد.تا اینکه مچشو گرفتم.از اولم باهام رو راسته .واسم بهونه نیاورد گفت درسته

من همسرم یه دوست داره که از نزدیک میشناختیمش.اون معتاد به شیشه بود شوهرم و برادر شوهرم کمکش کردن اونم به خاطر بچه هاشو زنش ترک کرد بتونه زود ترک کنه خوبه اگر که نه ذاتا خودش از بین میره عزیزم

توي زمينه ترك اينكه به خاطر من ترك كن من بميرم تو بميري نداريم 

فققط خواست فرد هست 

اينكه بگي به خاطر من نكش به خاطر مامانت نكن و اين حرفا همش مزخرف ه

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

اول از همه اصلا به هیچ وجه بچه دار نشو عزیزم

چون بچه مشکلت رو حل نمیکنه بلکه بیشتر مشکل ساز میشه در این شرایط

دوم اینکه اگه دوستش داری کمکش کن ترک کنه

سوم اینکه حتما با خانوادش در میان بذار

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
شوهر من اسیر رفیق بد شد.پسری بود که همه هنوزم که نمیدونن حسرت زندگیمو میخورن میگن افتادی تو عسل .این ...

پس ازش بخواه یه بار برا همیشه بخاطر خودتونو زندگیتون بزاره کنار ترک کنه دوباره شروع نکنه یعنی به حرفت گوش میده؟؟

خدا گفتی نا امید نباش .منم رویه حرفت حساب کردم .میدونم سر قولت هستی😊

همه چیش عادیه صد کیلو.به کارش به موقع میرسه.رفتارش با من کوچک ترین تغیری نکرده.ولی مشاور بهم گفت اگ ادامه بده همش خراب میشه

من شوهرم اعتیاد داره اونم ب شیشه 23سالمه  پسرم دوسالشه نمیتونم بذارم برم واقعا دوساله تو بر ...

اعتیاد به شیشه خیلی خطرناکه.مواظب باشین بلایی سره خودت و بچه ات نیاره😔

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
همه چیش عادیه صد کیلو.به کارش به موقع میرسه.رفتارش با من کوچک ترین تغیری نکرده.ولی مشاور بهم گفت اگ ...

عزیزم همسرت ارزش اینو داره که کمکش کنی

حتما اصولی کمکش کن

ولی فقط مواظب باش بچه دار نشی

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤