2777
2789
عنوان

کسی بوده ک ظاهر همسرش براش اصا جذاب نبوده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 35 پست
هم قدیم عزیزم الان شیش ساله واقعا اذیت میشم وقتی کنارش راه میرم حس میکنم خیلی ازش بزرگم یا کفش پاشنه ...

صحیح قصد ندارم ناراحتتون کنک..فثط میخوام بدونم اگر معیار یا علایقی تو زندگی داریم ولی شخص مقابلمون مخالفشه در آینذه باها شکنار میایم یا همیشه این ک جز معیارامون نیس اذیتمون میکنه..ممنون ک تجربه اتونو در اختیارم گذاشتین

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
ینی ب دلتون ننشست؟ میتونم بپرسم الان از زندگیتون راضی هستین؟ و ب نظرتون معیار اصلی این رضایتتون چیه؟ ...

ببین همسرم بدچهره نیستن معمولی رو ب بالا هستن فقط معیار جذابیت ظاهری برای من چیزای دیگه بود ک ایشون اونجوری نبودن 

ی وقتا ی چهره ای واقعا آدم خوشش نمیاد خب اشتباهه ب زور خودت رو قانع کنی ک نه ظاهر مهم نیست اتفاقا مهمه

از زندگیم ب شدت راضیم و دلیل رضایتم شخصیت سالم و استقلال فکری و عزت نفس ایشون هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالاتت خیلی دقیق و حساب شده و عمیقه

ممنونم♥️😅عاخه واقعا درگیرشم و ب نظرم ی انتخاب معمولی و دوستانه نیس ک بخوام سرسری بگیرم.

صحیح قصد ندارم ناراحتتون کنک..فثط میخوام بدونم اگر معیار یا علایقی تو زندگی داریم ولی شخص مقابلمون م ...

ممنونم جز کنار اومدن باهاش چاره ای نیست 

و من سعی میکنم کنار بیام 

شما چه مشکلی دارین اگه دوست دارین بگین؟

ببین همسرم بدچهره نیستن معمولی رو ب بالا هستن فقط معیار جذابیت ظاهری برای من چیزای دیگه بود ک ایشون ...

حرفتون منطقی و قابل پذیرش بود..پس مخالف معیاراتون بودن..میشه گفت جوانب دیگه شخصیتیشون شمارو حذب کرد و ب تدریج ظاهرشم براتون جذاب شده درسته؟ 

ممنونم جز کنار اومدن باهاش چاره ای نیست و من سعی میکنم کنار بیام شما چه مشکلی دارین اگه دوست دارین ب ...

بله حتما..واقعیت برای من ظاهر مردونه و ظاهر سنگین میپسندم ..ولی شخصی پیش قدم شده ک چشم رنگی و بینی عمل کرده دارن( عملشون عروسکی طور هست..قصد توهینم ندارم صرفا تو سلیقه من نیس فقط)  و من اصا این ظاهر مورد پذیرش و انتخابم نبوده. و هر چی ب دوستای متاهلم میگم و ازشون نظر میخوام همگی میگن ظاهر عادی میشه و بیشتر اخلاقش ..ولی ب نظرم باید حداقل جذابیتی برات داشته باشه وگرنه حس میکنم همیشه ته دلم باهاش صاف نشه

حرفتون منطقی و قابل پذیرش بود..پس مخالف معیاراتون بودن..میشه گفت جوانب دیگه شخصیتیشون شمارو حذب کرد ...

عزیزم صادقانه بگم هنوزم ظاهرشون برام جذاب نیست همون شخصیت جذابشون هست ک منو مشتاق و علاقمند کنارشون بودن میکنه

من شخصیت خودم اینجوریه ک سعی نمیکنم ب زور چیزی رو ب خودم بقبولونم یا تظاهر و وانمود کنم و سر خودم رو کلاه بذارم حقیقت رو همونجوری ک هست میپذیرم و درصدد قانع کردن خودم نیستم

شماهم اگه تو مرحله تصمیم گیری هستی در کنار سبک سنگین کردن ویژگی ها و شرایط ایشون ی نیم نگاهی هم ب مدل خودت داشته باش شاید با حرف من یا یکی دیگه بگی خب پس خیلی گیر ندم ب ظاهر بعد بری تو زندگی روز و شب این موضوع سوهان روحت بشه و جنبه های دیگه رو هم تحت تاثیر قرار بده

عزیزم صادقانه بگم هنوزم ظاهرشون برام جذاب نیست همون شخصیت جذابشون هست ک منو مشتاق و علاقمند کنارشون ...

وای ممنون واقعا از این صحبت و تجربه صادقانه اتون ..خیلی کمکم کردین برعکس شما من ب شدت آدمیم ک سعی میکنم سرپوش بذارم و بعدا باعث میشه ک از تصمیم پشیمون شم ولی خب اینجا پشیمونی تاوان سنگینی داره..برای همین نمیخوام اشتباه کنم..پس سبک ادم واقعا اهمیت داره..ممنون ک سبک و شخصیتتونو تو انتخابتون برای من روشن کردید😍♥️

وای ممنون واقعا از این صحبت و تجربه صادقانه اتون ..خیلی کمکم کردین برعکس شما من ب شدت آدمیم ک سعی می ...

عزیزم 🌷

از سوالات ریزی ک میپرسیدین متوجه حساسیت تون شدم عزیزم برای همین خواستم واضح تر صحبت کنم ک ی وقت راهنمایی اشتباهی نکرده باشم یا سوتفاهی ایجاد نشده باشه

من اصلا از هیچ بنی بشری نپرسیدم بنظرتون ظاهر عادی میشه یا نه چون میدونستم برای من شخصیت طرف اولویت بالاتری داره و شخصیت همسرم حتی فراتر از تصورات و بالاتر از حد معیارهای من هست و من لذت میبردم از اینکه کنار ایشون خودمم داشتم شخصیتم رو رشد میدادم

ولی وقتی یکی اینقد حساس میشه رو این موضوع یعنی احتمال کنار نیومدنش بالاست پس تلاش برای قانع کردن خودش و امیدوار بودن ب تکرار تجربه های دیگران میتونه براش پشیمونی ب بار بیاره

خلاصه ک اگه ظاهرش ب دلت ننشسته خودتو اذیت نکن ک فاکتور بگیری اینو ولی اگه کسی بود ک ظاهرش خیلی شبیه معیارهات نبود ولی در عین حال حست ب چهره اش خنثی بود اونوقت میتونی فرصت بدی تا ببینی شخصیتش چقدر میتونه تحت تاثیر قرار بده شمارو 

عزیزم 🌷از سوالات ریزی ک میپرسیدین متوجه حساسیت تون شدم عزیزم برای همین خواستم واضح تر صحبت کنم ک ی ...

حرفاتون سراسر منطقی و دلسوزانه بود..مشخصه از صحبتاتون ک شخصیت عاقل و مطمئنی دارید..همه حرفاتونو حلقه میکنم تو گوشم فراموش نمیکنم سعی میکنم معیارامو منطقی تر و محکم تر نسبت ب شخصیتم و واقعیت بچینم و پیش برم..از راهنماییاتون ب شدت ممنونم ..شما واقعا لایق راهنمایی کردن هستین چون خیلی فراتر از دیدگاه شخص کمک میکنید 😍♥️

حرفاتون سراسر منطقی و دلسوزانه بود..مشخصه از صحبتاتون ک شخصیت عاقل و مطمئنی دارید..همه حرفاتونو حلقه ...

عزیزم نظر لطف شماست ممنون از انرژی خوبی ک بهم دادی❤️🌷

شماهم مشخصه ک بسیار عاقل و فهمیده هستید ک دنبال جواب درست و منطقی هستین نه هر جواب بدون پشتوانه و تجربه ای

امیدوارم همیشه تو زندگیت بهترین و درست ترین تصمیم هارو بگیری ❤️🌷

عزیزم نظر لطف شماست ممنون از انرژی خوبی ک بهم دادی❤️🌷شماهم مشخصه ک بسیار عاقل و فهمیده هستید ک دنبا ...

زنده باشید خیلی محبت دارید ..ممنونم بابت انرژی قشنگتون ♥️همیشه شاد و پر انرژی باشید😍

اره دوماه باهش اشنا شدم ولی واقعا حیف شد لعنت ب دلم

عزیزم من زیاد دیدم اشخاصی ک چقد خوب ولی باهم مچ نشدن و ناراحت شدم ولی بعدش دیدم ک چجوری در کنار اشخاص دیگه همراه مناسب تریو پیدا کردن ک دقیقا شریکشون باشه.. شمام ب مقتضای اون سن و اون موقعیت نپسندیدی و قطعا ازش یاد گرفتی ک چجوری تصمیم بگیری خیلی از موقعیت ها صرفا برای همینه ک ما آماده تر بشین

عزیزم من زیاد دیدم اشخاصی ک چقد خوب ولی باهم مچ نشدن و ناراحت شدم ولی بعدش دیدم ک چجوری در کنار اشخا ...

دقیقا ی تجربه بود برام ی خاطره خیلی خوبی شد 

بنظرم ی چیزای واقعا قسمته من خیلی سعی کردم بله بگم وولی هرکاری کردم ب زبونم نیومد واقعا پسر خوبی بود مطمئنم همسر و پدر هم میشد ولی خب قسمت نبود