2777
2789
عنوان

دوستانی ک زایمان طبیعی داشتن ی لحضه میاین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 147 پست

افرین به شما که طبیعی رو انتخاب کردی.از هر لحاط که فکرشو بکنی بهتره.چند راه که خیلی کمک میکنه به زایمان طبیعی راحت وسریع رو میگم.سعی کن بیشترشو امتحان کنی

خوردن دم کرده غلیط زعفران اوایلی که احساس میکنی دردا می خواد شروع بشه.یا اگه کیسه اب پاره شد.

دم کرده زیره.

روغن کرچک.

استفاده از انگشتر حدید.

خواندن سوره انشقاق ومریم.

یه دعایی تو مفاتیح هست بنویسی وهمراهت باشه.

اگه خیلی میترسی از بی دردی استفاده کن.ولی بدون ضرر داره

دوستم واسه اولین بارامروز رفت اتاق عمل وسزارین روازنزدیک دید وحشت کرده بود طفلک خودشم بارداره خیلی ترسیده بود 😰😰😰میگفت مثل گوسفندآدموتیکه تیکه میکنن منم ترسیدم😰😰

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا درد رو بخدا متوجه نشدم نیم ساعته هم زایمان کردم خودمو شوهرم هنوزم ک هنوزه تو شوکیم

واقعاااااا؟؟؟خب چیکارکردی ک انقدراحت بودزایمانت؟؟؟درداش چجوری بود؟؟؟

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
من اصلا درد رو بخدا متوجه نشدم نیم ساعته هم زایمان کردم خودمو شوهرم هنوزم ک هنوزه تو شوکیم

ورزش يا پياده روي ميكردي عزيزم؟ 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
زایمان اولم خیلی سخت بود18 ساعت درد کشیدم دخترم 4 ونیم بود با قد 57 .... از همون لحظه جیغ میکشید م چ ...

ماشالله ب دخترررررت...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
افرین به شما که طبیعی رو انتخاب کردی.از هر لحاط که فکرشو بکنی بهتره.چند راه که خیلی کمک میکنه به زای ...

ببخشید ولی من زعفرانو اینارو توصیه نمیکنم شاید ضرر داشته باشه

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
اگه دختر باشه درد تو لگنت احساس میکنی  بنظرم تا هفت ساعت قابل تحمله من با راه رفتن تونستم تحم ...

آره دختردارم

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

بچه ها از زایمان نترسین.

من دردام ک شروع شد.همش با خودم میگفتم نه.الان موقع زایمانم نی.مگه درد زایمان ب این راحتی هاس؟؟

بعد رفتم بیمارستان گفت ۶ سانتی😑😑

۳ صب رفتم.۶ زایمان کردم.۳۳۰۰ وزنش بود دخترم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
یعنی زایمانم شده کابوس شبانم....خیلی میترسم...

بخدا منم همینطور

من سرما میخورم چناان میفتم اهو ناله میکنم موندم واسه زایمان چیکار کنم

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
واقعاااااا؟؟؟خب چیکارکردی ک انقدراحت بودزایمانت؟؟؟درداش چجوری بود؟؟؟

کلاسام رو میرفتم فقطم ورزش توپش رو انجام دادم ساعت ده صبح حس کردم انگار کمردرد دارم خیلی کم خیلی کم  تارفتیم بیمارستان وبستری شدم شد۱۰ونیم یازده هم زایمان کردم ماما همراه هم داشتم ولی بیچاره تو راه بیمارستان بود من زایمان کردم خواهرم رنگ زد گفت دیگه نیا.البته من باهمون درد خیلی کم رفته بودم بیمارستان دهانه رحمم۶ونیم باز شده بود😀

دنیای من پسرمه خدایا خودت هواشو داشته باش