2777
2789
عنوان

دوستانی ک زایمان طبیعی داشتن ی لحضه میاین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 147 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها درباره تعداد بخیه های زایمان طبیعی هم میگین؟ بعضیا میگن گوشت اضافه میاری درسته؟؟

اگه بد بخیه بشی اره ولی اگه اونی ک انجام میده کارشوخوب باشه ن من اصلا گوشت اضافه نیورد ولی خواهرم گوشت اضافه اورد

دنیای من پسرمه خدایا خودت هواشو داشته باش
یعنی فکر نمی کردی وقت زایمان باشه فقط چون درد کمر داشتی رفتی بیمارستان اونجا فهمیدی ؟

وقت زایمان ۳۰اذربود ولی من ۲۴اذر زایمان کردم

دنیای من پسرمه خدایا خودت هواشو داشته باش

خوش بحال بعضی ها... ماشاله... چقدر راحت و خوب ... خوش زا هستن. من که سزارین رو انتخاب کردم. و میدونم اگه بخوام طبیعی زایمان کنم احتمالا یک شبانه روز درد میکشم آخرش هم منو میبرن سزارین. البته تا الان هم تو زندگیم درد نداشتم همیشه خوب بودم و حتی پری منم بدون درده. واسه همین میگم تحمل درد ندارم

من دختر داشتم 1ماه قبل زایمان شبی 2ساعت پیاده روی داشتم ساعت 11صبح توخواب نازبودم که احساس خیسی زیادکردم رفتم بیمارستان گفتن بله کیسه اب پاره شده ودقیقا 4سانت توخواب بازشده بود اونجا راه میرفتم دردم اندازه پریود کمردرد داشتم ساعت خلاصه تاساعت 8شب به گفتگو باپرستاران عزیز گذشت یکم دردام بیشترشده بود ولی حواس خودموپرت میکردم تااینکه احساس فشار ودسشویی اومد ومن خودم به دکترگفتم نی نی داره میاد ساعت 9.40زایمان تموم شدواشک شوق میریختموبه مامانم که ازاول پیشم بود تا اخرمیگفتم من تونستم خیلی خوشحال بودم دخترمو دیدم تمام دردوخستگیم یادم رفت راستی دخترم وزنش موقع تولد3.520بود

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
ممنونم سلامت باشی ولی فکرکنم بدن با بدن فرق کنه اخه من خواهرم برعکس خودم خیلی اذیت شد

آره همه میگن مامان خودم زایماناش عالی بود ولی خواهراش نه 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊