2777
2789
عنوان

تجربه من از لاغری13کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 62 پست

آفرین عزیزم 😍 اسی انگشتای دستت هم لاغر شد؟ میدونم سوال عجیبیه ولی من هرچقدر وزن کم میکنم دستام لاغر نمیشن چیکار کنم؟😭

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست

من والله قدم ۱۶۶ بود ک بعد زایمان نزدیک ۴۰ سالگیم الان ۱۶۳ ک ب شدت ناراحتم از افت قدیم

واینکه وزنم نزدیک ۷۰ ک خیلی دور شکم دارم تقریبا ۱۰۰ انقدر پیاده روی فایده نکرد چ کنم با دور شکم چاقی.؟

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا ما ترازو نداریم و فعلا نمیتونم بیرون برم قدم۱۶۸ ‌وزنمم حدود ۵۸ الی ۶۲

میخوام وزنمو بیارم رو ۵۳  قبلنا ک این وزن بودم بدنم بشدتتت عالی بود مث مانکا 

اللنم خوبما ولی اون موقع ی چیز دیگ بود

با روزی هزار کالری خوردن تا شیش ماه آینده اوکی میشه حدود ده کیلو کم کنم؟

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 
لبنیات اصلا نمی خورم کلا چیزای سرد کم میخورم برنج ۱۰ یا ۱۲ قاشق میخورم ولی نون خیلی میخورم مثلا یه ن ...

نون هم کم بخور

یجوری زندگی کن انگار قرار نیست ببینی طلوع بعدو.
آفرین عزیزم 😍 اسی انگشتای دستت هم لاغر شد؟ میدونم سوال عجیبیه ولی من هرچقدر وزن کم میکنم دستام لاغر ...

آره دستام لاغر شده حلقم گشاد شده میوفته از دستم

من والله قدم ۱۶۶ بود ک بعد زایمان نزدیک ۴۰ سالگیم الان ۱۶۳ ک ب شدت ناراحتم از افت قدیمواینکه وزنم نز ...

ورزش کن و رژیم بگیر کم میشه 

دخترا ما ترازو نداریم و فعلا نمیتونم بیرون برم قدم۱۶۸ ‌وزنمم حدود ۵۸ الی ۶۲میخوام وزنمو بیارم رو ۵۳ ...

ارههه کلی کم می‌کنی حتی زودتر پیاده روی و ورزش هم بکن زود کم کنی

مرسی گلم

بخدا رژیموورزش کردم لاغرم شدم شایددباورت نشه شکمم همون همه انقدر گفتن چ زشت شدی فلان شدی عین چی میخورم دیگه خنثی شدم

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.