2777
2789
عنوان

تجربه من از لاغری13کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 62 پست
خیلی عالیه نا امید نشو عالی پیش رفتی

تو تو ماه اول چقدر کم کردی؟ من۱۳٠٠میخورم روزی بنظرت خوبه؟ 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوماه۱۳کیلو خیلی زیاده که پوستتون شل نشد؟

نه عزیزم پوستم شل نشد همراهش ورزش داشتم البته قبلش هم 4کیلو کم کردم 

یجوری زندگی کن انگار قرار نیست ببینی طلوع بعدو.
مطمعنم که میتونی موفق باشی عزیزمممم

فدات عزیزممم 

عروسیم ۳ ماه دیگس الان ۷۵ هستم باید بشم ۵۸🥲 

قبلا یبار رژیم کالری شمار گرفتم شده بودم عالییییی 

ولی الان معدم گشاد گشده همش گشنم میشه 

تو تو ماه اول چقدر کم کردی؟ من۱۳٠٠میخورم روزی بنظرت خوبه؟

من تمرکز نمی‌کردم روش رها بودم خودم اذیت نمی‌کردم برا وزن کم کردن فقط تلاش میکردم

طبق فرمول بزن

فدات عزیزممم عروسیم ۳ ماه دیگس الان ۷۵ هستم باید بشم ۵۸🥲 قبلا یبار رژیم کالری شمار گرفتم شده بودم ع ...

وای دختر سه ماه وقت داری یه عالمه کم می‌کنی معدت گرم نگه دار چیزای سرد نخور 

من تمرکز نمی‌کردم روش رها بودم خودم اذیت نمی‌کردم برا وزن کم کردن فقط تلاش میکردمطبق فرمول بزن

خوشبحالت من یکم حساسم هر روز میرم رو تزرازو یه گرم زیاد میکنم افسرده میشم 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

خوشبحالت من یکم حساسم هر روز میرم رو تزرازو یه گرم زیاد میکنم افسرده میشم

نه این کار نکن من میرفتم باشگاه خودم وزن میکردم دیر به دیر سعی کن زود به زود نری وزن کنی 

وای دختر سه ماه وقت داری یه عالمه کم می‌کنی معدت گرم نگه دار چیزای سرد نخور

لبنیات اصلا نمی خورم کلا چیزای سرد کم میخورم 

برنج ۱۰ یا ۱۲ قاشق میخورم 

ولی نون خیلی میخورم مثلا یه نون لواش که ۲۰۰ خوردی کالری داره 🤦‍♀️

ریزش مو نگرفتی؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

میشه برنامه غذایی دوروزت رو بگی لطفا

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ارع ولی نسبت به اون گشنگی و عذابی ک میکشم فکر میکنم کم کم کردم

اتفاقا این عذاب بده

صورتت خراب میشه

رو سلامت جسمی وروحیت تاثیر بد داره

شاید بری فاز قحطی دیگه کم نکنی

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه