2777
2789

فرضا اگه زندگی قبلی واقعیت داشته باشه حدستون چیه درباره خودتون. فقط خواهشا نیاید بگید زندگی قبلی وجود نداره یا داره ما دنبال اثبات نیستیم و این تاپیک جهت سرگرمیه

من خودم حس میکنم یه مرد گلفروش بودم(الان خانومم نیاید بگید استاتر دروغ گفته زنه) که عاشق یه دختره دوره گرد میشم شبا میرفتم پای پنجره اتاقش براش آواز میخوندم تا اینکه زنم میشه و تا آخر عمرم عاشقش میمونم و حس میکنم بچه های زیادی داشتم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

اسی جونم ببخشید با اجازه🥺🙏🏻❤️‍🔥          

خانما من آموزش زبان انگلیسی خصوصی نذر کردم با تخفیف ویژه کسی خواست بهم بگه🥰❤️       

آیدی تلگرامم @urcapable@

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه فکر میکنم یه دختر لاغر بودم که کنار دریا زندگی میکردم،،،همیشه صحنه های زندگی قبلیم میاد به ذهنم و یه حس خیلی خوبی بهم میده،،،،،، البته تو زندگی الانم هم لاغرم و کنار دریا زندگی میکنم

چه قشنگ

آخه من عاشق زبان و فرهنگ و کشور اسپانیا هستم خیلی فرهنگ شاد و رنگارنگی دارن . بعد خودمم متولد سال خرگوشم و اتفاقا اسپانیا معنی لغویش میشه سرزمین خرگوش کوهی چون اونجا خرگوش زیاده . اگه این فرضیه واقعیت داشته باشه قطعا من خرگوش بودم تو اسپانیا

یه دختر مو فرفری بودم که عاشق یه فرمانده ی جنگی بودم همیشه شبا تو کلیسا دعا میکردم سالم برگرده وقتی هم برمیگرده میبینم یه زن سوار اسب کناریشه و میاد و من خودکشی میکنم🥲🤦‍♀️

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....
آخه من عاشق زبان و فرهنگ و کشور اسپانیا هستم خیلی فرهنگ شاد و رنگارنگی دارن . بعد خودمم متولد سال خر ...

چه جالب حالا تا به حال اسپانیا رفتین؟

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...