2777
2789
عنوان

فکر میکنید توی زندگی قبلیتون کی بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 3950 بازدید | 376 پست
یه دختر مو فرفری بودم که عاشق یه فرمانده ی جنگی بودم همیشه شبا تو کلیسا دعا میکردم سالم برگرده وقتی ...

چه غم انگیز الهی که همیشه روزگار بر وقف مرادت باشه

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصورت کردم قشنگ بود

من عاشق طبیعتم عاشق درختا عاشق اینم که بشینم خیره بشم به آسمون عاشق آتیش عاشق پرنده ها و حیوونا 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

انشالله . مرسی عزیزم خیلی دوست دارم برم ولی از نظر مالی تواناییش رو ندارم

ایشالا که پولشم جور میشه

یه آهنگ اسپانیایی هست میگه بلا چاو چاو من عاشق اونم

آدمایی مثل شما حس میکنم خیلی صبور و آرومن

اره هم صبورم هم آروم هم آدم گریز کلا وقتی میرم تو طبیعت ساعت ها انگار تو این دنیا نیستم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اره هم صبورم هم آروم هم آدم گریز کلا وقتی میرم تو طبیعت ساعت ها انگار تو این دنیا نیستم

منم خیلی با آدما میونه خوبی ندارم با بچه ها حالم خیلی بهتره

منم خیلی با آدما میونه خوبی ندارم با بچه ها حالم خیلی بهتره

انرژی بچه ها خیلی عظیمه و دنیای خیلی قشنگی دارن من شبا قبل از خواب دست دخترم رو میگیرم و ساعت ها باهم حرف میزنیم انگار تمام دنیا مال من میشه 

انرژی بچه ها خیلی عظیمه و دنیای خیلی قشنگی دارن من شبا قبل از خواب دست دخترم رو میگیرم و ساعت ها باه ...

عاشق دنیاشونم اکثرا تو مهمونیا بچه ها دورم جمع میشن یا باهاشون بازی میکنم یا قصه میگم

به خاطر همین آرزومه معلمی قبول شم برم ابتدایی

عاشق دنیاشونم اکثرا تو مهمونیا بچه ها دورم جمع میشن یا باهاشون بازی میکنم یا قصه میگمبه خاطر همین آر ...

انشاالله به آرزوت برسی عزیز مهربونم