2777
2789

این چه حرفیه اخه

روز دومتم بود باید بری😑

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیه اخهروز دومتم بود باید بری😑

نه عزیزم دکتر رفتم گفت خانوما به هیچ وجه سه روز اول نرن حموم بخاطر این پرسیدم

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

چه ربطی به خونریزی داره دوش گرفتن؟ سرپا شریع خودشو بشور که چیزی نره تو اتفاق بشوری خودتو بهتره

به خاطر بخاری که توی حموم جمع میشه روان میشه

مرسی

نه عزیزم دکتر رفتم گفت خانوما به هیچ وجه سه روز اول نرن حموم بخاطر این پرسیدم

یعنی تا سه روز حموم نمیرین؟ 🤮🤢🤢🤮

تا حالا همچین چیزی از هیچ دکتری نشنیدم

معلوم نیست قبل پریودی هم چند روز حموم نرفتین

جدی خودتون اذیت نمیشین؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
به خاطر بخاری که توی حموم جمع میشه روان میشهمرسی

دهانه غار که نیست بخار حموم بره تو و روانش کنه و اینا همینجوریش با نواربهداشتی و شلوار و فلان و بیسار به اندازه کافی دم میکنه 

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم
یعنی تا سه روز حموم نمیرین؟ 🤮🤢🤢🤮تا حالا همچین چیزی از هیچ دکتری نشنیدممعلوم نیست قبل پریودی هم چ ...

من دکتر برام ممنوع کرده حمومو بخاطر کیست شدیدی که داشتم ولی اصلا گوش ندادم بهش

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم
یعنی تا سه روز حموم نمیرین؟ 🤮🤢🤢🤮تا حالا همچین چیزی از هیچ دکتری نشنیدممعلوم نیست قبل پریودی هم چ ...

عزیز دلم به طور معمول یک روز در میان حموم میرم اما ۳ روز اول پریودی همه میگن نرید حالا کسی این ۳ روز بخاطر بدون حموم بودن نمیمیره 

دهانه غار که نیست بخار حموم بره تو و روانش کنه و اینا همینجوریش با نواربهداشتی و شلوار و فلان و بیسا ...

چرا فداتشم من خودم بخاطر تجربه میگم دکتر گفت و گوش نکردم انقدر روان شد تا مرز بیهوشی رفتم به خاطر سرگیجه

من دکتر برام ممنوع کرده حمومو بخاطر کیست شدیدی که داشتم ولی اصلا گوش ندادم بهش

منم پلی کیستیکم پیش چندین متخصص مراکز استان دکتر رفتم 

راجع به تغذیه و ورزش و کاهش وزن خیلی تاکید کردن ولی اصلا همچین چیزی ازشون نشنیدم 

من اصلاح سبک کردم خداروشکر کیست هام رفع شدن الان مشکلی ندارم 

از روز اول تا آخر پریودی هم هر روز حمام میرم 

بو خون خیلی بده 

حال ادمو بهم میزنم نمیدونم چطور میشه چند روز تحملش کرد

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)