2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اشتباه یادم هس یا نه. ایشون مگه برا بارداری های پرخطر نیس؟؟

شش ماهه جلوگيري نميكنم سه ماهم هس يه دكتر ديگه ميرم قرص و امپول زدم ولي باردار نميشم 

اين نيز بگذرد

والامنم میخواستم برم دوستم گفت نرومن یکسال تمام رفتم نتیجه نگرفتم ولی کسایی بودن که نتیجه گرفتن من خودم میرم دکتردانایی

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
ويزيتش گرونه ؟شنيدم 150 تومنه

ویزیتش 150نیست که همون جاسونو میکنه باپاپ اسمیروویزیت جمعش اونهمه میشه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
ويزيتش چنده

دکتردانایی ویزیت باسونو وپاپ اسمیر130 یا120توبیمارستان بین المللی ولیعصر

دکتردانایی ویزیت باسونو وپاپ اسمیر130 یا120توبیمارستان بین المللی ولیعصر

تازه برا3ماه وقت میده زودنمیده

بنظرتون دانايي خوبه يا فرزدي؟؟؟

دانایی بهتره والافرزدی روخیلی میگن خوبه ولی تاحالامن ندیدم اطرافمون یکی بگه نتیجه گرفتم دوست صمیمیم خیلی رفت فرزدی دیگه خسته شد

دانایی بهتره والافرزدی روخیلی میگن خوبه ولی تاحالامن ندیدم اطرافمون یکی بگه نتیجه گرفتم دوست صمیمیم ...

همرو پاپ اسمير ميكنه؟ اول ويزيت رو ميگيره؟

اين نيز بگذرد

بله اگه برای اولین باربری آزمایش مینویسه واون چیزهایی که لازمه مثل سونو وپاپ اسمیرانجام میده 

دانایی بهتره والافرزدی روخیلی میگن خوبه ولی تاحالامن ندیدم اطرافمون یکی بگه نتیجه گرفتم دوست صمیمیم ...

ببخشا زياد سرال ميپرسم  ادرس مطبش كجاس؟بيمارستان؟

اين نيز بگذرد