2777
2789

شمامشکلتون چیه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بزن تونت مییاره شمارهاشم هست دکترشهلادانایی متخصص نازایی باغشمال به طرف 17شهریورساختمان هلیا اگه اشتباه نکنم بازبزن نت برات مییاره

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمامشکلتون چیه

من عيد عروسي كردم جلوگيري نكردم تا مرداد ماه كه رفتم دكتر افكاري امپول و قرص داد سه ماهه ميرم ولي اصلا نتيجه نگرفتم ميگم شايد مشكل نازايي دارم زودتر بيفتم دنبالش

اين نيز بگذرد

بله برین خوبه منم مشکلم تنبلی تخمدانه یکی هم گفتن احتمالارحمت 2شاخه هرکی یه چیزی میگه این ماه وقت گرفتم ببینم دکتردانایی چی میگه واقعامشکلم چیه😔😔😔😔😔😔😔

بله من اولای شهریورگرفتم برابعدسه ماه وقت دادآخراین ماه میرم

برواونجایه کم بهشون اصرارکن مثل اینکه رفتنی اصرارمیکنی برایک ماه ایناوقت میده من که حوصلم نکشیدبرم باتلفن گرفتم

بله برین خوبه منم مشکلم تنبلی تخمدانه یکی هم گفتن احتمالارحمت 2شاخه هرکی یه چیزی میگه این ماه وقت گر ...

سلام عزیزم میشه یکم منو راهنمایی کنین 

منم دارم میرم دانایی و رحمم شکلش نرمال نیست و قوسی شما چیکار کردین 

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️
رحم منم قوسی شکل هست. شما باردار شدید؟

سلام بله بعد پنج سال به طور طلیعی باردار شدم فقط مشکل انعقادی و ایمنی پاشتم که از شکم امپول میزدم و قرص میخوردم

بچم هم ۳۶هفته و دو رو کیسه اب پارشد و دنیا اومد

الانم عفونت خون گرفته  تو بیمارستان بستری هستیم اکه پیامم‌ میخونی دعا کن برامون زود خوب شیم

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️