2777
2789
عنوان

شاباش بله برون پسرخاله

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا من نشنیده بودم والا

الان بری تالار، تالار بابت پذیرایی از مهمونا نفری n تومن میگیره برا شام شیرینی و غیره

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

استاتر اجازه دارم اینجا کارامو معرفی کنم؟خودم نمیتونم تاپیک بزارم گلی 

🫀

اگه نه بگو پاک میکنم

بچه ها من این کیفا دست دوز چرمی میدوزم با قیمت عالی 😍

عکسا تو تاپیکم هست همه عاشقش شدن 

آدرس روبیکا و پی جمو میزارم خوشال میشم سر بزنید 🫂

پیجم maede._.leather

روبیکا https://rubika.ir/gildacharm1375

چه چیزا مدمیکنن خدایی آخه کی بله برون تالارمیگیره کادومیده مگه میخوان عقدکنن، سرعقدچقدمیدین پس عروسی چی 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
خوذشون ورودي ميدن ولي اعلام كردن انقد هزينش هست ك اگه ميخوان هديه بدن اين هزينه رو پوشش بدههمين هم ك ...

نه عزیزم اصلا زشت نیست با توجه بهوضع اقتصادی باید کمک کنیم به جوون ها، جوون بدبخت چه گناهی کرده،این زشته که بری بخوری برگردی🫠

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤