2777
2789
عنوان

شاباش بله برون پسرخاله

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 56 پست
چه چیزا مدمیکنن خدایی آخه کی بله برون تالارمیگیره کادومیده مگه میخوان عقدکنن، سرعقدچقدمیدین پس عروسی ...

دیگه میره تاعروسیش، عقدی نداره

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

والا ب مهمون ربطی نداره  ورودی چقدره و پول شام چقدره؟

مگه شما دعوت ب شام بشید خونه یکی، باید پول گوشت و میوه رو هم حساب کنی..فوقش ی جعبه شیرینی میگیری میری خونش

عروسی هم ی چیزی شخصیه دوست داری ب خاطر آبرو داری و قمپز و یا هر چیز دیگه‌ای نفری دو تومن خرج کنی، ب بقیه ربطی نداره..هر کی در هر حد تواناییش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله برون. تالار. پول.  وووا

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
مردم خودشون دوست دارن پول به باد بدن...

عزیزم دو روز دیگ شمام مجلس داشته باشی برات میارن

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

بله برون توي خونه ميگيرن با تعدادي بزرگترديگه ميخوان خونه نباشه و هزينه كنن هزينش با خودشونه نه مهمو ...

این چه حرفیه؟ اول زندگیشونه اونایی رو ک دعوت کردن و احترام گذاشتن متقابلا باید کادو بدن و احترام بزارن.

کاوو کم دادن و خسیس بازی نمونه بارز بی احترامی به میزبانه.

والا ب مهمون ربطی نداره ورودی چقدره و پول شام چقدره؟مگه شما دعوت ب شام بشید خونه یکی، باید پول گوشت ...

😵‍💫چقد ناراحتی😂😂😂😂😂😂😂😂

نه عزیزم اصلا زشت نیست با توجه بهوضع اقتصادی باید کمک کنیم به جوون ها، جوون بدبخت چه گناهی کرده،این ...

زشت اين هست ك انقد مراسم رو سخت ميكنن و بقيه رو مجبور كنن و حتي اعلام هزينه كنن

اين رسمها از قديم بوده هيچوقت برا بله برون هديه نميدن

چون قديما زياد بله برون انجام ميشد و راحتم بهم ميخورد فرض كن ي نفر سه بار براش بله برون انجام ميشد ميخاستن انقد هديه بدن ك مسخره عام و خاص ميشدن

هر كسي برا دل خودش مراسم ميگيره و از مهمون نبايد انتظار داشته باشه قطعا شما هم مراسم ميگيري اونام ميان ميخورن

هر كسي نخورده نيست و شعورش ميرسه ب وقتش هديه بده

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

این چه حرفیه؟ اول زندگیشونه اونایی رو ک دعوت کردن و احترام گذاشتن متقابلا باید کادو بدن و احترام بزا ...

میدونی بعضیا بی احترامی نشه به کسی دوس دارن برن بشینن بخورن توی پلاستیکم ببرن و تموم، بخدا من خودم توی شرایطش هستم میدونم که ادم چقد دوس داره براش جمع بشع کسی از ۲تومن پولدار نشده تاحالا یا فقیر، حالا خیلیا میگن قومپز ولی فقط میگم که طرف گناه داره همین

این چه حرفیه؟ اول زندگیشونه اونایی رو ک دعوت کردن و احترام گذاشتن متقابلا باید کادو بدن و احترام بزا ...

خانم هيچوقت برا بله برون رسم نبوده هديه بدن

هر كسي هم احترام سرش ميشه

كامنت بالايي هم جواب استارتر دادم ميتوني بخوني

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

زشت اين هست ك انقد مراسم رو سخت ميكنن و بقيه رو مجبور كنن و حتي اعلام هزينه كنناين رسمها از قديم بود ...

قبلن هزینه مراسما اینقد بود؟؟ 

تورم رو خبر ندارین؟ دوستان مراسم ۶۵۰ لاکچری هم نیست

یک مراسم معمولیه. اینقد نگین میخواستن هزینه نکنن

😵‍💫چقد ناراحتی😂😂😂😂😂😂😂😂

بله بله😅😅

مثلاً ما ی فامیل قمپز در کن داریم..هفته دیگه عروسیشه..بعد عرف شما منطقه ما دویست نهایت سیصده

اون ورودی نفری ی تومن میگیرن

خوب، داداش من دعوت هست..یعنی باید واسه چهار نفر، پنج میلیون پول بده؟

انصافه آخه

خوب تو دوست داری عروسیت خوب برگزار بشه، بقیه رو نباید تو منگنه بذاری

این  که هزینه رو اعلام کردن خیلی زشته من بودم نمیرفتم 

طرف جشن میگیره که یه روزه خاطره انگیز رو ثبت کنه اینا با کاسبی اشتباه گرفتن 

در ضمن خود مهمان شعورش میرسه  که دیگه  کم کم  یه تومن رو بده (هر نفر)