2777
2789

همیشه بهش گفتم قبل خرید ب من بگو رفته ۴ ملیون داده به یه عروسک مزخرف دست ساز ک با پشم درست میکنن اعصابم خیلی خورده😔چیکار کنم چی بگم بهش میگمم ناراحت میشه میگه میزنی تو ذوقم

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک 

هیچ وقت تو ذوقش نزن 

ممکنه با دیدن رفتارت دیگه هیچ وقت چیزی برات نخره 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عکسشو بذار

نمیتونم 

خیلی چیز چرتیه

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
نزن تو ذوقش

گند زده تو پول چجوری نزنم😔

شایذ الکی میگه ۴تومن ...حس میکنم هیچکس انقدر احمق نیست همچین کاری کنه 

به بسته بندی کادوشم توجه کن اگر بسته بندی کادوشم داغون بود احتمال زیاد بهت دروغ گفته

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
تولدت مبارک هیچ وقت تو ذوقش نزن ممکنه با دیدن رفتارت دیگه هیچ وقت چیزی برات نخره

ما هزار مشکل داریم ۴ ملیون پول بی زبون رو خراب کردهچطور نزنم تو ذوقش😔

هیچی نگو بگو دستت درد نکنه!

درست نیست کسی کادو میخره حتی باب میلت نباشه چیزی راجعبش بگی!

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

راس میگه تو ذوقش نزن تشکر کن و بزار کنار

عزیزم من الانپول لازم دارم پولامونو خراب میکنه با اینچار تومن دو تا مشکل مهمتر میشد حل کرد یا حداقل یچیزی ک ب دردم بخوره😔

شایذ الکی میگه ۴تومن ...حس میکنم هیچکس انقدر احمق نیست همچین کاری کنه به بسته بندی کادوشم توجه کن اگ ...

نه از پیج ک سفارش داده پرسیدم چرا باید دروغ بگه