2777
2789
عنوان

این دخترایی که دوست میشن با پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 155 پست
یکی مثل من همیشه ی خدا ترسش هستو من خیییلی استرسیم اینننقد مریضی گرفتم و تپش قلب و قرص و ...خیلی بدش ...

یه سوال آیا دوستی کوتاه مدت با اون فرد ارزش این همه استرس و ناراحتی و برخورد خانواده رو داشت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه حس میکنم دارم اشتباه زندگی میکنم وقتی میبینم همه ایتطورین

نه بابا

حالا من که خودم رل داشتم اون ۳ تا اولی به درد نمیخوردن

با همسرمم رابطمون عاشقانه طور بود

که حالا یه مورد اینجوری دراومد و تازه ما مال چند سال قبلیم

و الا پسرای الان یه مشت گشنه بی عرضن

چیزیو از دست ندادی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دخترا شما آریایی هستید آریایی رو از رو نجابت ماها گذاشتن به خاطر اینکه پروانه بودیم به دست آوردنمون ...

دختر مردم رو كمراه نكنيد من با اين تفكرات تا بالاي سي اصلا با كسي دوست نشدم تو ٣٥ ديدم اي بابا اشتباه كردم همه اطرافيانم دوست شدن و ازدواج كردن.منم با همسرم دوست شدم بعد شش هفت ماه عقد كرديم هر دوستي اي بد نيست كاهي هم زيادي دست نيافتني هم لزوما خوب نيست تنها ميموني

دخترا شما آریایی هستید آریایی رو از رو نجابت ماها گذاشتن به خاطر اینکه پروانه بودیم به دست آوردنمون ...

اگه نجابتتون به اینه که بدون اینکه یه نفرو بشناسین برین زیر یه سقف(ازدواج سنتی) تا اخر عمر بدبختی بکشین اسمشم بزارین نجابت پس پر قدرت ادامه ندین🤣🤣🤣

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

چیزی به نام ترسیدن در زن ایرانی مدرن وجود ندارد 

چون سپر محکمی به نام «سلیطگی» رو پوشیده و هر وقت به خطر افتاد درجا اون روی خودش رو نشون میده

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

نه باباحالا من که خودم رل داشتم اون ۳ تا اولی به درد نمیخوردنبا همسرمم رابطمون عاشقانه طور بودکه حال ...

خوشبخت باشی الهی 

آره والا خیلیییی لاشی شدن پسرای الان

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
میام نی نی سایت انگار دارم جهالت مردم قدیم یه طرفی رو که تو داستانا فقط تعریف میشه میبینم ...

من یه سوال ساده بی قصد ونیت پرسیدم .نیازی به این همه تندی نیست خواهرم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
راست من ۲۳سالمه هیچ وقت اهل این چیزا نیودم دوست ندارم اینطوری باشم ولی بلد نیسام

عزیزم رابطه و احساسات اینجوری نیست بگی خب امروز میخام برم تو رابطه

هر موقع که موقعیتش پیش بیاد و از طرف خوشمون بیاد میریم تو رابطه

موقعیتشم تو خونه بودن قطعا بدست نمیاد

معمولا تو جاهای احتماعی اون اشنایی شکل میگیره

كذشت اونزمان كه خواستكار سنتي ميومد الان جه خوب جه بد خيليا دوست ميشن هر دوستي هم لزوما بد نيست ميشه ...

چرا باید انقدر روابط متعدد و دوستی داشت و کات کرد؟

یکی رو واقعا انتخاب کردی خوب بود بیشتر آشنا می‌شی با خانواده

چرا روابط مزخرف دختر و پسرو به ازدواج ربط می‌دید

نه من بابام میدونه دوست پسرمو هم میشناسه کامل حتی شام ی بار دعوتش کردیم خونمون خانواده اونم منو میشناسن 

بابام میگه وقتی مارو بشناسه ی پسر فک نمیکنه دختر تنها گیر اورده خودشو جمع میکنه مثل ادم رفتار میکنه 

البته اکثر خانواده ایرانی مثل خانواده من نیستن