2777
2789

اینا کدوم شهر هستن؟نشنیدم اسمشونو

من انحراف داشتم شبا مخصوصا تو خواب نفسم خیلی بد بود ولی دو ساله عمل کردم هم واسه انحراف هم زیبایی الان واقعا تنفسم عالی شده ظاهریم که طبیعیه رو به نیمه فانتزیه خیلی دوسش دارم

البته با اینا نبودم من با بهزاد شهرجردی عمل کردم

اینا کدوم شهر هستن؟نشنیدم اسمشونومن انحراف داشتم شبا مخصوصا تو خواب نفسم خیلی بد بود ولی دو ساله عمل ...

تهران هستن.  دکتری که شماهم گفتین در موردش تحقیق میکنم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام راضی هستین ؟

ببین خراب هم نکرده میتونست خیلی خوب تر باشه کج بودن بینی قبلی رو نتونست اصلاح کنه  و هنوز که بزرگ و گوشتیه  قلمی  نشده شاید ورمه 

اما تنفسم عالیه سوراخ های بینی قرینه بخیه هام جاش زیاد نمونده و خیلی کمن در کل نسبت به قیمتی که میگیره خوب در میاره

ببین خراب هم نکرده میتونست خیلی خوب تر باشه کج بودن بینی قبلی رو نتونست اصلاح کنه و هنوز که بزرگ و ...

از شماهم بینی تون انحراف داشت ازمن انحراف داره ولی انحرافش داخلیه بینیمم مشکل زیادی ندارد واستخونیه بنظرتون برم پیشش وشما مشاوره آنلاین شدین یا حضوری

از شماهم بینی تون انحراف داشت ازمن انحراف داره ولی انحرافش داخلیه بینیمم مشکل زیادی ندارد واستخونیه ...

من انحراف نداشتم ولی خیلی هارو دیدم پیش خرمی عمل کردن و بزرگ ترین مشکل که رایج هم بود ورم یک طرفه بینی بود الان که مال من خیلی بزرگ و چاقه 

سلام شما پیش الهه خرمی عمل کردین راضی هستین مشاوره آنلاین شدین یا حضوری

سلام 

اره راضیم ،مشاوره انلاین شدم

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠  تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲

سلام اره راضیم ،مشاوره انلاین شدم

یعنی برم من برای 28نوبت دارم ولی میترسم بینیمو خراب کنه آخه مشکل زیادی ندارد فقط انحرافش منو اذیت می‌کنه ویکم سرش پایینه واستخونیه به نظرتون ارزششو داره برم🥲

یعنی برم من برای 28نوبت دارم ولی میترسم بینیمو خراب کنه آخه مشکل زیادی ندارد فقط انحرافش منو اذیت می ...

خودت میدونی عزیزم ،بینی شماست ! اگر دوسش نداری عمل کن 

خراب ک نمیکنه مطمئن باش کارش عالیه

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠  تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲