2777
2789

من یه رفیقی دارم (دانشجو ایم) که هرجا میریم بیش از حد ارتباط چشمی برقرار میکنه با بقیه و لبخند میزنه بهشون (مخصوصا پسر) یا مثلا میریم تو بیمارستان همیشه سر صحبتو با بیمارایی ک پسرن باز میکنه و باهاشون حرف میزنه یا شوخی میکنه،یا اگه ی پسر خوشتیپ بیاد تو بخش سریع میره سمتش 😐🤦🏻‍♀️یا سعی میکنه جایی بره که تو چشم اون پسره باشه ،حتی اگه کاری نداشته باشه،یا اگه بدونه تو یه بخش دیگه پرستار خوشتیپ هست یه فرصت پیدا میکنه یه سر به اونجا هم بزنه ،یبار یه دختری اومد تو بخش ما خیلی خوشکل بود هی میگف این کرموعه از عمد اومده اینجا کرم بریزه جلب توجه کنه درحالی که دختره بنده خدا کاری براش پیش اومد زودم رفت،با اینکه خودش چهار ساله تو رابطه س و و نامزدش هم ب شدتت دوسش داره و خیلی بهش اهمیت میده،

حس خوبی بهم دست نمیده وقتی این کارا رو انجام میده،

همیشه بهم میگه تو یجوری خودتو میگیری انگار تو رابطه ای ،به پسرا اهمیت بده تا بیان سمتت،ولی من اصلا اینجوری نیستم دست خودم نیس غرورم اجازه نمیده حتی تو چشمای ی پسر نگا کنم،ولی حس خوبی به رفتار اونم ندارم

بنظرتون حسم درسته؟

صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیطنتای جوونیه

منم داشتم😅😅

الان ک شوهر و بچه دارم میگم شاید از نظر خیلیا درست نبود اما یادش بخیر اقتضای اون سن و اون دوران بود

گاهی دلتنگ اون دوران میشم

تا تو با منی زمانه با من است🌼🍓🌱
این همه نوشتی که از خودت تعریف کنی؟ولش مهم نباشه

ناراحت نشیا

همه ایراداتی دارن

اون ایرادش سبک سریشه

ایراد شمام به اینه که اومدی از اون بدبخت داری بد میگی اون وسط مسطا از خودتم تعریف میکنی

تو روشت درسته بله

ولی بیخیال باش و حرکاتهای اونو ندید بگیر

چون اون به تو تو به اون ربطی ندارین

چقد خوب که تو اینجوری نیستی

من کلاس کنکور میرفتم استادمون جوان بود انقدر جو کلاس  مزخرف بود که دیگه نرفتم

من خودم ادم معمولی هستم یعنی نه خیلی صمیمی نه خیلی عبوس ولی کلا از ادمایی که زیادی بی دلیل صمیمی میشن خوشم نمیاد