الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این مساله از عدم اعتماد ب نفس ه،از مهر طلبی،از اینکه خودت رو محترم ندونی،و راهش هم اینه ک چشمات و ببندی و بپری تو آب تا ترست از آب بریزه،فقط یکبار جایی که میدونی باید دفاع کنی از حق خودت یا بچه هات حالا نیاز هم نیست خیلی اولش با لحن تند یک بار که جور دیگه رفتار کنی انقد شیرین میشه ک ناخودآگاه دیگه رفتار عوض میشه
خیلی بی زبونمبلد نیستم چه حرفی رو کی و کجا و چجوری بزنم یا کجا چه جوری رفتار کنم
دقیقاهمه اینارو که گفتی برعکسشو انجام بده معاشرت و ارتباطات باید زیاد باشه برو پارک سرحرف رو با خانما باز کن این قد حرف بزن و نظرتو درمورد مسایل اطرافت بگو ادم با معاشرت پرو میشه
ببخش دوست عزیزم منم اینجوری فکر میکردم ولی تو دنیایی ک همه گرگن و یک میش یا بره نیس و کلی دندون تیز کردن چجوری آدم باید ساده و بی زبون باشه قورتت میدن مث خانواده شوهر ک همشون گرگ و دندون گرد و تیزی و تو وسط کتک بخوری و چیزی نگی ب نظرت خوبه؟؟؟؟یا اینک بتونی از خودت دفاع کنی و کار ب کتک خوردنت و بردن طلاها و سکه هات بکشه و خیلی چیزای دیگ؟؟؟