2777
2789
عنوان

راهای درمان سادگی و کم عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مساله از عدم اعتماد ب نفس ه،از مهر طلبی،از اینکه خودت رو محترم ندونی،و راهش هم اینه ک چشمات و ببندی و بپری تو آب تا ترست از آب بریزه،فقط یکبار جایی که میدونی باید دفاع کنی از حق خودت یا بچه هات حالا نیاز هم نیست خیلی اولش با لحن تند یک بار که جور دیگه رفتار کنی انقد شیرین میشه ک ناخودآگاه دیگه رفتار عوض میشه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
ولی بی زبون نباش هرجا یه نفر چیزی گفت که ناراحت شدی حتما جوابشو بده یا بگو ناراحت شدی

خیلی بی زبونم

بلد نیستم چه حرفی رو کی و کجا و چجوری بزنم یا کجا چه جوری رفتار کنم

خیلی بی زبونمبلد نیستم چه حرفی رو کی و کجا و چجوری بزنم یا کجا چه جوری رفتار کنم

دقیقاهمه اینارو که گفتی برعکسشو انجام بده معاشرت و ارتباطات باید زیاد باشه برو پارک سرحرف رو با خانما باز کن این قد حرف بزن و نظرتو درمورد مسایل اطرافت بگو ادم با معاشرت پرو میشه

نمی خوام بدجنس باشممی خوام از پس خودم بر بیام و گلیممو بتونم از آب بکشم بیرون

هر رفتاری که میخوای باشی فقط کافیه تو ذهنت بسازی نمیتونم و بذاری کنار و انجام بدی ب همین راحتی

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
ساده باش اشکال نداره بهتر از گرگ بودنه

ببخش دوست عزیزم منم اینجوری فکر میکردم ولی تو دنیایی ک همه گرگن و یک میش یا بره نیس و کلی دندون تیز کردن چجوری آدم باید ساده و بی زبون باشه قورتت میدن مث خانواده شوهر ک همشون گرگ و دندون گرد و تیزی و تو وسط کتک بخوری و چیزی نگی ب نظرت خوبه؟؟؟؟یا اینک بتونی از خودت دفاع کنی و کار ب کتک خوردنت و بردن طلاها و سکه هات بکشه و خیلی چیزای دیگ؟؟؟

بستگی داره منظورتون از سادگی چی باشه؟ من شخصاً سادگی رو با خوش قلبی و خوش طینتی مترادف میدونم که ویژ ...

خیلی خوش قلبم و اصلا بد کسی رو نمی خوام

منظورم از کم عقلی هم اینه که موقعیت شناس نیستم و نمیدونم کی و کجا چی بگم و چطور رفتار کنم.

اعتماد به نفسم هم زیر صفره

راه برای افزایش اعتماد به نفس دارید؟

ساده باش اشکال نداره بهتر از گرگ بودنه

خدا نصیب کسی نکنه سادگی بدترین و سخت ترین درد دنیاست. اتفاقا تو این دوره زمونه گرگا راحت‌ و بی دردسر زندگی می کنن

ببخش دوست عزیزم منم اینجوری فکر میکردم ولی تو دنیایی ک همه گرگن و یک میش یا بره نیس و کلی دندون تیز ...

نه دیگه  اینقد که هر بلایی  سرت بیارن   

@mezonebanou  کانال ایتا     مزون بانو سفارش چادر  وپارچه چادری ولباس عقدو...