2777
2789

اقا ما هفته پیش نامزد کردیم اگه بزرگ نمایی نباشه انگار این بشرو از داستانا کشیدن بیرون ما رفته بودیم بیرون برا ناهار  بماند که دم رستوران یه دختره خیلی به ایشون که اسمشو نگم بهتره نگاه میکرد هنوز وارد رستوران نشده بودیم که نامزدم برگشت به دختر گفت مشکی هست که اینقدر تگاه میکنین با صدای خش دارشم گفت یعنی من جر ذوق مرگ همه باهم بعد اینکه برگشتیم منو تا قشنگ دم در خونه رسوند تا اومدم پیاده بشم خودش سریع پیاده شد در ماشینو برام باز کرد نزدیک بود همونجا پس بیفتم اینقدر که کاراش جذابه فک کنم ماشین خیلی دور نشده بود که پسر عموم که توی تایپینگا ی قبلم دربارش گفتم از توی کوچه بقلی سر کلش پیداشد خیلیم عصبانی بود 

هستین بقیشو بگم یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد برگشت با پسر عموت دست به یقه شد که چرا خانمی منو نگاه کردی پسر عموتم زد تو صورتش و دماغش خونی شد

بعد تو در حالی که به پهنای صورت اشک میریختی با دستمال جیبیت خون دماغشو پاک کردی و...

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چون اینجا ازش تعریف کرد دلش هوس نامزد هیکلی جذاب صدا خش دارشو کرد رفت بهش زنگ بزنه شایدم پسر عمو ب ...

حس میکنم بین نامزدش و پسر عموش مثلث عشقی ایجاد شد ونامزدش با پسر عموش دعوا کرد و در این نبرد قهرمان شد