2777
2789

از اواسط تیر رژیم رو شروع کردم اوایل سفت و سخت تا الان حدود ۱۰ کیلو وزن کم کردم میگن بی ریخت و بیش از حد نحیف شدی خودم هدفم ۶۸ بود ولی با اینکه رژیم قطع کردم همچنان وزنم در حال پایین اومدنه 

البته هنوزم کم میخورم ولی نه مثل دوره ی رژیم فقط شام نمیخورم و هنوز قند و شیرینی و نوشابه حذفه 

امروز دیدم ۶۶ شدم 😥

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکیه نرمالی کمبود وزن نداری ولی دیگ کم نکن سعی کن استپ وزنی بزنی شامتو بخور کم قندو ولی حذف نگه دار ...

چطور استپ وزنی بزنم  دوباره من ۵ سال روی وزن ۷۲ استپ بودم 

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩
خیلی سخته ولی خب من چون پوستمم دوسدارم خوب بشه حذف کردم قند شکر شیرینی مربا و... هوس شیرینی‌جات کنم ...

واقعا تاثیر داره روی خوب شدن پوست عزیزم ؟

چه تغییری کرده پوستت از وقتی حذف کردی

واقعا تاثیر داره روی خوب شدن پوست عزیزم ؟چه تغییری کرده پوستت از وقتی حذف کردی

من پوستم جوش داره تحریک پذیره خیلی کمتر شده ی کم منافذ پوستم ی کم کمتر شده کاريش از بین رفته 

ی کم چروک دور چشم داشتم کاملا احساس میکنم از بین رفته 

رو کدری و خط و چروک پوست خیلی بیشتر تاثیر داشته