2777
2789
عنوان

مامانا با بچه ی کوچیک شبیه یک زندانی اند

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آه اعصابم خورد شد چه خواهرشوهر احمقی

اره تازه دوستم گفت خواهرشوهره گفته بچم ترسیده نباید سرزنشش کنید

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
خودمم اومدم‌اتاق گریه میکنم از تنهایی

هیچکس قد من تنها نیست 

هیچکس

اینقدر تو فشارم که حد نداره

حتی فرصت خستگی هم ندارم

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

خودمم اومدم‌اتاق گریه میکنم از تنهایی

کاش هم شهری بودیم

من واقعا دلم میخواد یه بچه بود الان بغلش میکردم باهاش بازی میکردم ( از ۶ ماه تا ۴ سال. کوچیکترشو میترسم بزرگترشم دیگه بچه نیست بزرگ بید)☹️

اره تازه دوستم گفت خواهرشوهره گفته بچم ترسیده نباید سرزنشش کنید

😳😳😳😳 

البته دیگه دعوا به چه دردی میخوره بچه آسیبشو دیده با دعوا هم درست نمیشه. واقعا جایی که یه بچه دیگه هست نمیشه یه بچه دیگه رو راحت نگه داشت.

ما‌مامانا خیلی گناه داریممن دارم فرسوده میشمحس میکنم زندانی ام و اینا زندانبانم انگارراه نفسمو بستن

دقیقا

من گاهی یه w.c هم نمیتونم برم

وقتایی که بچه بزرگم خونه نیست و میاد دست و صورتشو میذاره رو لبه های سرویس

یکساله هنوز ۴ساعت خواب عمیق نداشتم

کلا هشیار میخوابم

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

به تعداد آدمهای روی کره زمین مامانهایی هستن که به جرم عشقبازی با شوهر محکوم به زندان شدن و بی سر و صدا حبس رو طی کردن 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

کاش هم شهری بودیممن واقعا دلم میخواد یه بچه بود الان بغلش میکردم باهاش بازی میکردم ( از ۶ ماه تا ۴ س ...

خیلیا هستن 

مثل من که کس و کار دارن 

ولی خب شرایط طوریه که حتی نمیشه یک دقیقه از بچه دور شد 😭

حتی خونه مامان هم شده حسرت

هفته گذشته مامانم دورهمی داشتن 

با خونشون یه خیابون فاصله داریم

نشد برم 

هیچکس جای هیچکس نیست بدونه زندان واقعی همین خونه ست

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه