2777
2789
عنوان

مامانا با بچه ی کوچیک شبیه یک زندانی اند

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 57 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزای الوده و لعنتی پاییزی نهروزای خنک و بارونی و دلچسب پاییزی دیدت چقدر بده

جایگاه انسانها تعیین کننده نوع دیدشون هست . بهار و زمستان برای زندانی یکسان است . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من از خدامه یکی بچه ش بده نگه دارم ولی هیچکی نیست 😁

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

اولی کلاس دومدومی ۱۴ ماهه

ای بابا سختی ها رو گذروندی  دیگه راحتی من فکر کردم نوزداد داری . الان موقع عشق کردن به کارهای اولی و لذت بردن از شیرین کاریهای دومی هست .  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من ۸ ساله که عین سگ‌پاسبون نیمه بیدار میخوابم

عزیزم دورازجون

بچه خیلی مسئولیت داره خیلی خیلی

من شیر اینو میدم نون اونو میدم

وایمیستم بالاسرش درساشو بنویسه

تمیزی و نظافت و غذای اهل خونه

خلاصه عین اسب کار میکنم

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

یاد خواهرم افتادم.بچه هاشو فرستاده بود سه روز روستا خونه مادرشوهرش.گفته بود میخوام یکم نفس بکشم از دستشون.....عمه هاش پرسیده دودن مامانت کجاست.کوچیکه گفته بود مامانم میخواد نفس بکشه😂عمه هه مات که این چی میگه.گفته بود نفسه چی؟گفته بود نفس راحت.از دست ما😂

منم دو تا بچه دارم مجبورم همه جا ببرم شون چون نه مادرم نه مادرشوهرم حتی نیم ساعت نگه نمی دارن دندونم نصفش شکسته زبونم رو زخم کرده ولی چند روزه نتونستم برم دکتر 

اون برا قدیم بود که برا هم دل می سوزوندن الان میگن زاییدی خودت هم نگه دار نگاری میگیم بیا کلا بچه رو شما بزرگ کن که بهشون برمی خوره