2777
2789

آن تایم،سر وقت یعنی از ساعت قبل ۸ صبح پشت در خونه منتظرند تا بیان تو خونه و کار رو شروع کنند

اونم چه کاری، یک ضرب و یک نفس بدون استراحت بدون وقت ناهار تا ساعت ۵،۶غروب، بکوب، دریل کاری کن، هر آلودگی صوتی وحشتناک تر  رو ایجاد کن

الان فکر کردم زلزله اومد

نمیشه دریل شون بسوزه 

یا ماشین شن کش خراب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن تا زودتر شرش کنده شه بره

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خب عزیزم چکار کنن؟ 

نون هم نبرن سر سفره زن وبچشون؟ اینطور مواقع باید تحمل و مدارا کرد، چند وقت کار میکنن و تموم میشه 

خب همه جا ساعت کاری از 7 و8 هست، یه سری کارها اداری و بازاری وبدون آلودگی صوتی یه سری هم مثل این بنده های خدا کارشون سر وصدا زیاد داره، دیگه غیر از تحمل کاری نمیشه کرد 

دعاهام کار به جایی پیش نبرد 

و همه چیز  همون طور صحیح و سالم مونده و کارها همینطور مرتب و خوب و هر روز پر سر و صداتر از دیروز داره پیش میره

خوب  امروز یه فکر دیگه کردم 

و خودم رو  جای مدیر اون یکی همسایه دیوار به دیوار اون خونه گذاشتم

اون داره چی می‌کشه 

معلم مدرسه داره چی می‌کشه 

کلی بچه 

کلی سر و صدا و کلی اعتراض به همراه داره 

زجر می‌کشه بنده خدا 

وضع من که از اون بدتر نیست اون مسئولیت اون همه آدمم داره من که ندارم جوابگو هم باشه اون هم مدرسه غیرانتفاعی

ماروبگوکه هرسال یافوقش دوسالیه بار واحدبالاییمونو میفروشن خریدارومستاجرهم که میاددکورورنگوکاغذاروعوض میکنه حتی بعضیاشون دیوارا روهم برداشتن،فکرکنم مجموع خرج تعمیرات این خونه دوبرابرقیمتش سده تاالان

خب عزیزم چکار کنن؟ نون هم نبرن سر سفره زن وبچشون؟ اینطور مواقع باید تحمل و مدارا کرد، چند وقت کار می ...

همه حرفها رو قبول دارم 

فقط برای همسایه های دیگه باشه

نه خونه دیوار به دیوار ما

های و های و های

واقعا دعا میکردی وسیله هاشون بسوزه؟؟؟

ما چطور آدمایی هستیم؟؟؟

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
دعاهام کار به جایی پیش نبرد و همه چیز همون طور صحیح و سالم مونده و کارها همینطور مرتب و خوب و هر رو ...

چه میشه کزد باید تحمل کرد کارشون تموم شه  هر همسابه ای سر صداهای خونه خود مارو هم تحمل کرده تاساخته شده

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((