2777
2789
عنوان

مامانا با بچه ی کوچیک شبیه یک زندانی اند

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 57 پست

استارتر واقعا دمت گرم

واقعا تاپیکو دیدم دلم خواست

همیشه دلم میخواد البته😁

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط دلم میخواد یکی بچمو بگیره بخوابم 

یکساعت دیگه باید برم جلسه اولیا مدرسه دخترم دیشب کم خوابیدم صبح پسرم نخوابید الان خوابید فقط دوست دارم نیم ساعت چرت بزنم ک سر حال بشم ولی نمیشه 🥲

من خیلی دلم میخواد یکی بچشو بده من نگه دارم براش☹️

ولی از عواقب و حرفایی که بعدش میزنه مادره خوشم نمیاد

فقط بچه همسایمونو چند سال نگه میداشتم

خیلی دوسش داشتم اونم منو دوست داشت

ولی یه بار اومدم براش لاک بزنم دستشو مالید به لباسش لاکی شد مادرش هیچی بهم نگفت. لباسشم ارزون نبود گرون میزد.

ولی بعضیا خودشون واکنششون بده واسه همین ماهم بهشون نمیگیم بده من نگه دارم بچتو. من خیلی دوست دارم بچه هارو☹️

دوستم بچه دو ماهه قنداق کردش گذاشت  پیش مادر شوهر رفت دکتر تا بیاد خواهرشوهره نوزاد را گذاشت بغل بچه پنج سالش بچه هم محکم کوبوندش زمین دماغ نوزاد شکست

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
پیشنهاد میدیم ولی مامانای جدید بعضیا شون خیلی حساسن خودشون اصرار دارن ۲۴ساعته دنبال بچه بدون یکم راح ...

دقیقا منظور منم همین بود 

یه جورین نمیشه بچه اشونو گرفت☹️

وقتی بچه دار بشی میبینی اونجوری نیست که الان فکر میکنی

ازمن گذشت ولی چون خواهرم مامانما خیلی اذیت کرد من اون کارا باش نمیکردم فقط درصورت بیماری کمک میگرفتم .البته ادما متفاوتن و من دیدم مادرایی ک ابدا ب فکر دختر ونوه نیستن ب فکر خستگیا وافسردگیا برعکسشم دیدم مادرای فوق مهربون