2777
2789
عنوان

کسی ساکن انزلی هست

69 بازدید | 11 پست

دوستان کسی از انزلی یا ساکن انزلی هست تورو خدا یه عالمه سوال دارم.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
فقط اومدم بگم خوشبحال هرکی ساکن مناطق شمالیه😍

واقعا؟ من اصلا دوست ندارم چون نگرانم و از خانوادم دور میشم.البته دوری مهم نیست . هیچ تصوری از اونجا ندارم.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟ من اصلا دوست ندارم چون نگرانم و از خانوادم دور میشم.البته دوری مهم نیست . هیچ تصوری از اونجا ...

واقعا عالیه،من تجربه موندن مدت کوتاهی تو رشتو دارم با انزلی۴۰ دیقه فاصله داشت،من اون مدت واقعا زندگبغکردمدو لذت بردم،از هواش مردمش بازارش حتی لباسای مزوناش هرچی بگم کم گفتم 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
واقعا عالیه،من تجربه موندن مدت کوتاهی تو رشتو دارم با انزلی۴۰ دیقه فاصله داشت،من اون مدت واقعا زندگب ...

😭😭 اخ گفتی 

منم دلم میخواد 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
واقعا عالیه،من تجربه موندن مدت کوتاهی تو رشتو دارم با انزلی۴۰ دیقه فاصله داشت،من اون مدت واقعا زندگب ...

ممنونم از تجربه ات که گفتی.

اخه ما امسال عید رفتیم شما طرفای متل قو .همه چی عالی بود ولی وقتی تنها تو ویلا بودم با بچم. دو تا مرد گنده شب از دیوار اومدند تو ویلا دزد بودند .بعد گفتند شمال همینجوریه باید مواظب باشید. 

و تجربه ی دیگه ای ندارم .بعدم با بچه تب کرده تو جاده برگشتیم شهرمون .

😭😭 اخ گفتی منم دلم میخواد

شما برا سفر رفتید اینجوری میگید از کسی که زندگی میکنه باید تجربه اش رو پرسید.

ممنونم از تجربه ات که گفتی.اخه ما امسال عید رفتیم شما طرفای متل قو .همه چی عالی بود ولی وقتی تنها تو ...

من جاریم ساری زندگی میکنه صمیمی ترین دوستمم رشت ولی همچین تجربه ای نداشتن تا حالا

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
من جاریم ساری زندگی میکنه صمیمی ترین دوستمم رشت ولی همچین تجربه ای نداشتن تا حالا

خب اینم شانس من بوده.