2777
2789
عنوان

جمعه مارا اینگونه زهرمارمان کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3001 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها میخوام مادرشوهرمو اینجا عضو کنم یکم مادرشوهر بازی یاد بگیره طفلی خیلی بی آزاره جاری همش اذیتش ...

نه بابا درددل عروسا رو میخونه هی خودشو اصلاح میکنه کم کم جاریت میخورش ولش کن

مرا به خاطرت نگه دار... 
مال من سه ساله است جای همه چیزو میدونه ندیده باشه هم حدس میزنه    

پسرمنم میدونه اما بهش گفتم ممنوعه ی سری چیزا وقرار نیست همه چی وسیله بازیش باشه اما خب بااین وجود حتی با وسایل اشپزخونه مثلا ترازو کفگیر ملاغه ها و..هم میگه میخام بازی کنم اما تا جمع نکنه بهش نمیدم نباید بچه چیزی خواست ندیم بهش چون فک میکنه محل بازیشه اگه نباید بدیم باید کلا از دیدش برش داریم .شما راهش اینه قبل اینکه مثلا کتاب بهش بدید باید اسباب بازیاشو خودتون جمع کنید بگید اول جمع کنم حالا نوبت کتابه حالا کتاب جمع نوبت... 

(اللهم عجل لولیک الفرج)اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

من اتفاقا هر لحظه خونمو تمیزو برررراق میکنم ب امید مهمون ناخونده ک اونم هیییییییچوقت نمیاد😢حسرت موند ب دلم فقط ۵،۶بار شاید شده بیاد...

بچه ها ی بار تو ی سایت تمیز کردن خونه باروزی نیم ساعت وقت گذاشتنو خوندم انجام میدم انقد راحت میشه موفق شد..😉

من اتفاقا هر لحظه خونمو تمیزو برررراق میکنم ب امید مهمون ناخونده ک اونم هیییییییچوقت نمیاد😢حسرت مون ...

وای اوج بی فرهنگیه مهمون سرزده اصلا دوست نمیدارم خودمم نمیرم هیچ وقت شاید طرف مریض باشه خواب باشه حمام باشه اصلا آمادگی پذیرایب نداشته باشه یعنی چی آخه؟ 

مرا به خاطرت نگه دار... 
وای اوج بی فرهنگیه مهمون سرزده اصلا دوست نمیدارم خودمم نمیرم هیچ وقت شاید طرف مریض باشه خواب باشه حم ...

وای موافقم من خونم همیشه ترکیده از دست دخترم اصلا دوس ندارم کسی سرزده بیاد اگرم بیان راستش درو وا نمیکنم 😋😋😋

وای اوج بی فرهنگیه مهمون سرزده اصلا دوست نمیدارم خودمم نمیرم هیچ وقت شاید طرف مریض باشه خواب باشه حم ...

اره واقعا بده ولی خب اتفاق میفته هم دیگه نمیشه جلوشو گرفت  متاسفانه