2777
2789
عنوان

جمعه مارا اینگونه زهرمارمان کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3001 بازدید | 121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای موافقم من خونم همیشه ترکیده از دست دخترم اصلا دوس ندارم کسی سرزده بیاد اگرم بیان راستش درو وا نم ...

در ساختمون لعنتیمون همیشه باز هست میان پشت در واحد, شبیخون میزنن نامرد

مرا به خاطرت نگه دار... 
در ساختمون لعنتیمون همیشه باز هست میان پشت در واحد, شبیخون میزنن نامرد

شما از تمام همسایه ها کدیدید بخاید همینطورم پشت در بنویسید لطفا درب راببندید💀 بعش اینطوری فرصت دارید تامیان بالا جمع کنید اسباب بازیارو ما همممیشه تو ساختمون ب هم یاداوری میکنیم درو ببندید و... واین خییییلی باعث حفظ ابروم میشه😁هر کی تابیاد برسه من جمع کردم😁

(اللهم عجل لولیک الفرج)اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.
نمیدونم به برنامه ریزی کاملا استراتژیک باید بکنم    

اینکه چیزی نیس برو خونشون ی جور حرف بنداز وسط که آخرش به نون برسه و  بگو نون ما خوبه ی بار سفرتونو وا کردم نون کپک زده بود تو سفره هاااااااا

عشق من کیسااااان و باباش💑👶
چقدر بی ادبن....چطور آدم سر زده میره خونه کسی.....پسرشونه که باشه.....خونه حریم آدمه...باید قبلش اطل ...

به راحتی میان یع بارم با خواهرشوهرم میخواستیم بریم خونه عمه اش هی میگفتم زنگ بزنیم میگفت ولش کن بازم من نتونستم برم سرکوچه رسیدم به شوهرم گفتم زنگ نزنی من نمیام زنگ زد اتفاقا وقتی رفتیم گفت لباسم خوب نبود رفتم عوض کردم

مرا به خاطرت نگه دار... 

واااای من خواهر شوهرام و مادرشوهرم فوق العاده تمیزن یعنی ارزو بدلم موند ی بار خونشونو بهم ریخته ببینم بااینکه دوتا خواهرشوهرمم بچه هاشون فوق العاده فضولن اما تواین۵سال یک بار این اتفاق نیفتاد همیشه همه چی از تمیزی برق میزنه 

براهمین اگ جایی برن طرف خونش بهم ریخته باشه کلی ایراد میگیرن میگن طرف شلخته اس ...منم محبورم همیشه حفظ ظاهر کنم چون خونه هامون نزدیکه ممکنه سرزده بیان ک البته بیشتر ما میریم اونور براهمین اونا کم میان

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
    آلت جرم نیست که نمیتونم ثابت کنم شاید انکار کنه

بیخیال شو بنظرم. لذتی که در عفو هست در انتقام نیست. بعدشم خودتو همسطح اونا نکن تیکه انداختن و ضایع کردن دیگران خوب نیست.

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها بعدد ما احاط به علمک
من اتفاقا هر لحظه خونمو تمیزو برررراق میکنم ب امید مهمون ناخونده ک اونم هیییییییچوقت نمیاد😢حسرت مون ...

خو ادرس بده بیاییم ،فقط قربون دستت فسنجون پر گردو بپز ترش و شیرین باشه ،سالاد کاهوام درست کن ،قربون دستت

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!