2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایلند نرو البته نظر شخصیمه خودمم دوست دارم اما حس میکنم ادم بره توش مریض میشه😕😆

از اون کشور های دور وری ارمنستان رو رفتم برای من ارامش و حس به خصوصی داره اما هیچی نداره واقعا برای تفریح و این مسایل بیشتر دلی هست

پرواز تايلند ٧ ساعته با بچه يكساله ميشه رفت؟

خیلی سخته.واسه آدم بزرگش هم سخته چه برسه بچه یک ساله.البته بستگی به بچه هم داره. اینکه آروم باشه یا نه.یکی از اقوام ما با بچه یک ساله رفت هند اون هم مسیرش طولانیه اما خیلی سخت نبود واسش انگار چون بچش خیلی آروم بود. البته تایلند الان همش بارونیه اینم ممکنه سخت باشه با بچه کوچیک.کلا تایلند این فصل خوب نیست.باکو هم گزینه خوبیه.بهتر از گرجستانه

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.