2777
2789
عنوان

با این بچه باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 63 پست
بغل کنید.. بوس کنید. تاکسی بگیرید برید مدرسه.

خوب چقد بغل و بوس کنیم ؟ روزای اول میگفت تا بهم پول ندین نمیرم بهش دادیم ولی الان دیگه هیچ جوره راضی نمیشه بره 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش بپرسین که اگه ببریم مدرسه دیگه چی اونوقت میری

همسایه ماهم پسرش یک روز گفت دیگه نمیرن انگار تو مدرسه اذیتش کرده بودن ترسیده بود مدرسه غیرانتفاعی ثبت نامش کردن رفت حدودا دو هفته نرفت

خیلی لوسش کردید..این وابستگی باید سه ماه تابستون با گذاشتن کلاس های تابستانه برطرف میکردید...

راهکاری نداره  یکی از همکلاسی های پسرم کلاس اول همینطور بود هزار تا راه مدرسه امتحان کرد ک بمونه ولی با گریه از کلاس میزد بیرون مامانش مجبور شده تا یکماه بیاد بشینه سر کلاس بعد ک عادت کرد و مامانش دیگه نیومد..ولی موقع درس پا میشد میومد بیرون و ت حیاط تنها می‌نشست 

ی هدیه کوچیک بخرید،در حد ی پاکن خوشگل یا سرکلیدی

بدید معلم،پایان کلاس تو خلوت،بده بش،یا خودتون دم در مدرسه،وفتی اومد بیرون بش بدید

اینجور ترغیب میشه برای رفتن ب مدرسه

الان فقط بش بگی باااید بری،باید باسواد بشی و از این حرفا،بچها درک نمیکنن و فک میکنن مدرسه ی اجباره

عزیزمدلایلش چیه؟شاید برا شما دلایلش الکی باشه اما برا خودش مسئله بزرگی باشنو یا شاید یه چیزی ته دلش ...

نه بخدا واقعا الکی میگه کلا دوست نداره بره ، چون هرکاری که گفت ما انجام دادیم دلایلش رو الان به یکی از کاربرا گفتم نظرات رو بینید

بهانه ها واقعا سطحی بود ولی با این حال همه رو رفع کردیم بازم فایده نداره انگار علاقه نداره بره و نمیدونیم چکار کنیم

بوط و بغل و بردن به مدرسه.مدرسه مگه دلبخواهیه که نمیرم

اخه انقد با محبت و بوس بغل راضیش کردیم لوس و پر ادعا شده و الان دیگه واقعا روش تاثیر نداره 

نوه اول خانوادست و کلا همیشه همه بهش محبت کردن 

ببرش پیش مشاوره .....

لابد ازاون دسته بچهایی هست که همه چی باید اروم و ساکت باشه و وسایل تمیز و قرینه چیده بشن ...ی جور وسواس فکری و ترس های بیجا 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه بخدا واقعا الکی میگه کلا دوست نداره بره ، چون هرکاری که گفت ما انجام دادیم دلایلش رو الان به یکی ...

فققط میدونم نباید کوتاه بیاید به هبچ وجه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خوب چقد بغل و بوس کنیم ؟ روزای اول میگفت تا بهم پول ندین نمیرم بهش دادیم ولی الان دیگه هیچ جوره راضی ...

من باشم بعل بوسش میکنم و یک راست میبرمش مدرسه 

هر روز هم اگه بهانه گرفت گوش نمیدم و سر ساعت خودم میبرمش

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

میگه بغلم کنید بوسم کنید میرم ؟ خوب یکی بره بغلش کنهشایدم معلمش بهش مهربونی کنه بغلش کنه آروم بشه

نه ، الان که نرفته مونده تو حیاط خونه ، میگه بیاید بخاطر اینکه میخواستین مجبورم کنین برم مدرسه از دلم در بیارید بغلم کنید و بوسم کنید تا بیام داخل (یعنی داخل خونه) مامانشم گفت نمیخاد بیای بمون همون بیرون