2777
2789
عنوان

با این بچه باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 63 پست
درسته من خودمم به مامانم وابسته بودم ، مامانم کلاس اول باهام میومد و میموند تو مدرسه تا یه مدت ولی خ ...

بوس و بغل را دیگه برارید کنار و یکم جدی تر برخورد کنید فعلا خواهرتم باید باهاش بره بمونه تو مدرسه تا کم کم با محیط خودشو وقف بده...سعی کنید یکی از همکلاسی هاش را زنگ تعریح پیدا کنید و بهش بگید بیاد با بچه ی شما دوست بشه..

خوب ما همه‌مون با مهر و محبت امروز خواستیم راهیش کنیم ولی اون فقط گریه میکرد ، الانم که نرفته مامانش ...

بازم میگم به گریاهش بی توجه میشم و کار درست انجام میدم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکلم همینه لایک کنین لطفا

سلام ، ما از ۷ صبح تا الان بهش بی محلی کردیم و گوشی و خوراکیو اینا ندادیم و اسباب بازیاشم گرفتیم و سوال که میپرسید جوابشو نمیدادیم 

فک کنم جواب داد ، چون الان اومد بهمون گف اگه فردا برم مدرسه بازم دوسم دارین یا نه ، مام بازم در همون حالت بی توجهی جوابشو دادیم گفتیم اره 

گفت از فردا دیگه میرم مدرسه

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺