2777
2789
عنوان

با این بچه باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 63 پست
نه ، الان که نرفته مونده تو حیاط خونه ، میگه بیاید بخاطر اینکه میخواستین مجبورم کنین برم مدرسه از دل ...

افرین اصلانریددنبالش ندیدبگیریدش ازبس به سازش رقصیدیدپرروشده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه ، الان که نرفته مونده تو حیاط خونه ، میگه بیاید بخاطر اینکه میخواستین مجبورم کنین برم مدرسه از دل ...

اشتباه میکنید

باید ببریدش مدرسه هرچی بشه.

من به پسرم گفتم ببین سنگ از آسمون بیاد تو مدرسه رو میری. از ذهنت بیرون کن که هرروز یه بهونه برام بیاری.

خیلی بهش آسون گرفتید.

مگه خونه خاله است که نمیخواد بره؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی لوسش کردید..این وابستگی باید سه ماه تابستون با گذاشتن کلاس های تابستانه برطرف میکردید...راهکاری ...

درسته من خودمم به مامانم وابسته بودم ، مامانم کلاس اول باهام میومد و میموند تو مدرسه تا یه مدت ولی خواهرم زادم اصلا اینجوری نیست کلا نمیخواد بره مدرسه اصلا نمیدونیم چیکار باید کرد 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

من باشم بعل بوسش میکنم و یک راست میبرمش مدرسه هر روز هم اگه بهانه گرفت گوش نمیدم و سر ساعت خودم میبر ...

خوب ما همه‌مون با مهر و محبت امروز خواستیم راهیش کنیم ولی اون فقط گریه میکرد ، الانم که نرفته مامانش نمیذاره ما بریم پیشش میگه حالا که اینطور شد باید همون تو حیاط بمونه به ما هم اجازه نمیده بریم باهاش صحبت کنیم چون دفعه های قبل صحبت کردن هیچ فایده ای نداشت

پسر من کلاس اوله اضطراب جدایی داره همیشه موقع رفتن گریه میکنه ولی میذارمش و میام، دیروز ظهری بود از صبح که پاشد بغض کرده بود هرچی میپرسیدم چته میگفت اونجا دلم برات تنگ میشه تا اخر انقد پرسیدم گفت کلاس دومی ها زنگ تفریح مسخرم میکنن، خلاصه انقد باهم حرف زدیم تا حالش خوب شد، ولی خب موقع رفتن باز گریه کرد

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

چقدر لوسه، و شما هم شل می گیرین بابا این مشاوره ها همش هم درست نمی گن که ای به بچه عصبی نشین 

پسرم پیش دبستانی نرفته بود کلاس اول یه چند بار بهونه گرفت سفت و سخت گفتن وظیفه ات هست بری مدرسه بدون چون و چرا 

اشتباه میکنید باید ببریدش مدرسه هرچی بشه.من به پسرم گفتم ببین سنگ از آسمون بیاد تو مدرسه رو میری. از ...

حالا یه امروزو داریم بهش بی محلی میکنیم ، یعنی که بگیم اگ نره کسی هم بهش اهمیت نمیده ، ببینیم جواب میده یا نه ..

خوب ما همه‌مون با مهر و محبت امروز خواستیم راهیش کنیم ولی اون فقط گریه میکرد ، الانم که نرفته مامانش ...

کار مادرش درسته بذارید کارشو بکنه و بایکوت کردنش توسط مادر و پدر هم برای چند روز خوب جواب میده اگه تو یه خونه هستین رفت و آمدش رو به شدت با خودتون کم کنید تا مادرش بهش مسلط بشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خب اصلا نمیره کلا ، مامانش چندین باره داره میره مدرسه یبار میگه کولرش خوب نیس یبار میگه اخلاق اقای ا ...

یه سوال الان مشکلات بالا رو چه جوری حل کردین 

یعنی رفتین به خانم معلمش گفتین آرایش کن ؟؟ 

متاسفانه لوس بار اومده حالا که میخواد بره تو اجتماع ادابشو بلد نیست . 

از این به بعد باید محکم باهاش برخورد کنید . 

یه مدت از چیزی که علاقه داره محرومش کنید . 

دخترم  یک روز میگفت من مهد نمیرم گفتم نرو . نرفتم ولی تو خونه گوشی و تلویزیون هر چی محروم بود . فهمید مدرسه بهتر 

خوب ما همه‌مون با مهر و محبت امروز خواستیم راهیش کنیم ولی اون فقط گریه میکرد ، الانم که نرفته مامانش ...

ببین اصلا شما دخالت نکنید فقط نادیدش بگیرید میدونم خیلی سخته براتون ولی احساس کنین وجود نداره اصلا انگار نمیبینیدش یک روز این کار رو باهاش انجام بدین فقط با هر گریه و دادو بیداد کوتاه نیاین

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

یه سوال الان مشکلات بالا رو چه جوری حل کردین یعنی رفتین به خانم معلمش گفتین آرایش کن ؟؟ متاسفانه لوس ...

نه خودش ارایش کرد ما بهش نگفتیم ، فقط گفتیم بچه ارتباط نمیگیره یکم باهاش مهربون باشین و فلان . معلمش اون چند روز مادرش مریض بود کلا فرصت نداشت ، الان ارایش میکنه لباساشم همه شاده کلا خیلی خندون و مهربونه و با شعر اموزش میده فیلم هم میرسته از کلاس درسش ، نمیدونم چرا دوست نداره بره مدرسه