2777
2789
عنوان

با این بچه باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال الان مشکلات بالا رو چه جوری حل کردین یعنی رفتین به خانم معلمش گفتین آرایش کن ؟؟ متاسفانه لوس ...

ممنون ، مام داریم همین کارو میکنیم امیدوارم جواب بده

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

یه چیزی بگم‌،این پسر آیندش میشه مثل همکلاسی پسر من که الان کلاس چهارمه 

این بچه از سال اول ابتدایی اصلا با مدرسه جور نشد پارسال سوم بودن هرروز تو مدرسه مامان و باباش میومدن و جنگ داشتن سه تایی،فکر کن پسر ۸ ساله سوم ابتدایی مامانش میومد می‌نشست داخل کلاس یا پشت در کلاس 

اگه نمیومد هم یهو بچه از مدرسه فرار میکرد،امسال هم چندروز رفت و چندبار فرار کرد دیگه پسرم میگه چندروزه نیومده مدرسه 

حتما حتما با یه مشاور یا حتی روانشناس حرف بزنین اصلا ساده نگذرین که بیچاره میشین بخدا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من حس میکنم یچیزی تو مدرسه اذیتش میکنه چون خواهر خودمم اینجور بود با گریه میرفت مدرسه بعدش فهمیدیم م ...

منم فک کردم کسی اذیت میکنه و اصلا اولش فک کردم سرویسش حتما اذیتش میکنه که سوار نمیشه ولی بعدا دیدم نه یه بهانه های دیگه ای اورد و از طرفی بقیه بچه ها خیلی راضی و شادن حتی مادرا گفته بودن از اینکه معلم یک روز غیبت کرده ناراحت بودن (بخاطر مادرش ک مریض بود یک روز نیومد) حالا میگیم اینجا کسی اذیت کرده ، پس پارسال چی ؟ پارسال که کلا مدرسش جدا بود 

خواهرزاده منم کلاس اول بود البته مامانش هم تو همون مدرسع معلمه ولی معلم دومیا بودش این میومد تو کلاس مامانش اویزون بود ازش زنگ تفریح ب مامانش میگفت باید بمونی تو کلاس پیش من یاد گرفته بود جلو همکاراش ب ماامانش گفته بودکثافت عوضی داد زدع بود اصلا خواهرمو داغون کرده بود اینم سال اولش بود خودش خیلی تو شرایط بدی بود طفلی یبار باباش یجوری کتکش زد ها گفتم این یه چیزیش میشع ازون روز ب بعد بخدا اینقد خوب شده و مستقل انگار ن انگار نمیگم بزنتش ولی یه تنبیه براش در نظر بگیره یه چیزی ک دوس‌داره ازش منعش کنه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اصلا نسخه نمی‌پیچم.پیشنهاد هم نمیدم.من پسرم برای پیش دبستانی اینجوری میکرد الکی بهانه میاورد نمیرفت ...

😂😂😂😂👍👍👍

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

پسر بزرگه منم اینجوری بود مادربزگش لوسش کرده بود بهتره یه مدت با پدرش بگرده و از مادرش و خانواده مادربزرگش فاصله بگیره پدرها بهتر بلدن با پسراشون چه جوری رفتار کنن مادرها پسر بچه ها رو لوس میکنن مشاوری که رفتیم این پیشنهاد رو داد گاهی پدرش مدرسه ببره یا از مدرسه بیارتش خیلی تاثیر داره 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

17 سال پیش پسر منم پیش دبستانی نمی رفت خاندان شوهر خیلی اذیتم کردن وگفتن تو بسکی اینا وابسته ولوس کردی پسرم تا دم مدرسه باهم می رفتیم ولی بر می‌گشت وگریه کنان می اومدخونه هرچی تحمل کردم باهاش رفتم ولی نمی رفت حتی من کتکش هم زدم تا چندماه تحمل کردم ونصفه نیمه می رفت وبرمیگشت تااینکه یه روز گفت من از مستخدم می ترسم آخه اون بنده خدا یه چشمش تخلیه بود روش گاز میزاشت وعینک میزد دیگه باهاش حرف زدم وتوجیهش کردم که کاری با شماها نداره این خودش مشکل داره از اون روز عاشق مدرسه شد والان به حول وقوه الهی مهندس بازرسی نفت از دانشگاه آبادان ودانشجوی ممتاز این دانشگاه البته دوتا ترم دیگه داره تا فارق تحصیلی پس شما هم نگران نباشید وفقط در صدد علت باشید

خواهرزاده منم کلاس اول بود البته مامانش هم تو همون مدرسع معلمه ولی معلم دومیا بودش این میومد تو کلاس ...

والا نزدیمش ولی الان از همه چیز محرومش کردیم کلا اصلا انگار وجود نداره برامون تحویلش نمیگیریم ، الانم رفته پشت مبلا قایم شده [فکر کنم میخواد که ما بترسیم بریم دنبالش بگردیم]

پسر بزرگه منم اینجوری بود مادربزگش لوسش کرده بود بهتره یه مدت با پدرش بگرده و از مادرش و خانواده ماد ...

اره باباش هم امروز دعواش کرد ، از اون موقع به بعد دیگه هیشکدوم تحویلش نمیگیریم

17 سال پیش پسر منم پیش دبستانی نمی رفت خاندان شوهر خیلی اذیتم کردن وگفتن تو بسکی اینا وابسته ولوس کر ...

ماشالا ، ایشالا تو مراتب بعدی زندگی هم موفق باشن 💕

دختر من لحظه ای که بیدار میشه صبح یه کم اشک میریزه

دوباره موقع خداحافظی جلو مدرسه ولی دیگه میره و تمام

من جدی میشم که لوس نشه و بره 

اما شوهرم خیلی خیلی زیاد لوسش میکنه 

من جدی تر هستم

بچه فکر میکنه من بدم باباش خوبه🤣

هرچی به شوهرم میگم یه کم جدی باهاش برخورد کن فقط دوثانیه دوام میاره

استارتر همه اینا بخاطر لوس شدنشون هست

توی خونه خیلی راحتن خوش میگذرونن همه جوره همه درخدمت بچه هستن.شرایط بیرون و مدرسه براشون عذاب آوره

من که میگم باید یه کم محروم بشن 

اما واسه شما راه حل داره ۱۰۰درصد ولی پیش متخصصش

حتما مشاوره کودک برید راحت میشید