2777
2789
وای منم همینم.بعد از نتایج همشون یا میان خونمون به هر دلیلی یا زنگ میزنن بهم.منم هر چقدر میخوام بپیچ ...

دقیقا منم این ماه  از استرس دوبار پریود شدم:) 

اصلا درک ندارن حالا ای کاش یبار میپرسیدن صدبار باید بهشون جواب بدی بازدوباره میان میپرسن 

دقیقا منم این ماه از استرس دوبار پریود شدم:) اصلا درک ندارن حالا ای کاش یبار میپرسیدن صدبار باید ب ...

چرا نمیفهمن که قبول شدن یا نشدنه ما تاثیری توی زندگیتشون نداره و کلا بهشون مربوط نمیشه.من پسر خاله م بچه ش۲ماه بود به دنیا اومده بودو ما تازه فهمیدم.در همین حد.

بعد همین خالم سخ دفعه توی هفته زنگ میزنه به خاله هامو داییام میگه فلانی چیشده!بعد وقتی بهش میگن که مام نمیدونم به کسی چیزی نگفته اینقدر فضوله که میگه خوشحالن یا ناراحت خودشو مامانش

خب به تو چه زنیکه.بری به درک.حیف اینهمه احترامی که من بهت گذاشتم 

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم همینطورم یعنی ی مشت آدمای سمی ریختن دورمون فقط اهمیت نده💔🥲

بابا امون نمیدن که.حالیشون نمیشه والا با لین بساط سنجش منه کنکوری از همه بیخبر ترم.بخدا من اصلا نتلیج برام مهم نیس.حرف مردمه که داره پیرم میکنه هر چند میخوام اهمیت ندم ولی نمیشه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
بابا امون نمیدن که.حالیشون نمیشه والا با لین بساط سنجش منه کنکوری از همه بیخبر ترم.بخدا من اصلا نتلی ...

حالا مگ جوابا هم میا. جونه آدمو به لب میرسونن مردهشورشون ببرن

رراستی رشتت مگ پرستاری نیس چرا دوباره کنکور دادی

حالا مگ جوابا هم میا. جونه آدمو به لب میرسونن مردهشورشون ببرنرراستی رشتت مگ پرستاری نیس چرا دوباره ک ...

وای آره اون بیصاحابام نمیان زودتر ببینیم با لین وضع گند تراز دادنه امسال تهش چی میشه.

ال ببرتشون نکبتارو.هی فس فس

خب من علاقه نداشتم.مجبور شدن برم.واسه همین حرف دهنه لقه مردم.من یه سال پشت موندمو باز نرسوندم به پزشکی گفتم اگه بمونمم باید حرف بخورم دیگه رفتم پرستاری،دیگه پارسال باز تصمیم گرفتم بخونم برای کنکور گفتم مگه من چند سالمه یا مگه من میخوام برای حرف مردم زندگی کنم که از علاقه م دست بکشم واسه چهار تا ایکه و طعنه که مفت نمیارزن،پدرم دراومد چون هم دانشگاهو داشتم هم کارورزیای بیمارستانو هم کنکوره در به درو.اما خب در نهایت رتبه م خوب شد.به کسیم نگفتم اما همین که رتبه م خوب شد و عکسمو گذاشته بودن واسه یکی از لین موسسه ها یکی از فامیلا فهمید به همه مخابره کرد.

وای آره اون بیصاحابام نمیان زودتر ببینیم با لین وضع گند تراز دادنه امسال تهش چی میشه.ال ببرتشون نکبت ...

اها واقعا خوبکاری کردی اصلا پرستاری علاقه نداشته باشی خیلی سختخ خیلی 

خداروشکر باز رتبت خوب شده همین میارزه به فضولی فامیلا بذار هرچی میخوان بگن

اها واقعا خوبکاری کردی اصلا پرستاری علاقه نداشته باشی خیلی سختخ خیلی خداروشکر باز رتبت خوب شده همین ...

هر کاری که بهش علاقه نداشته باشیا عذاب میشه و انجام دادنش برات سخت میشه‌.فرق نداره شغل باشه،غذا باشه،لباس باشه،رشته تحصیلی باشه،ادم باشه

آره خداروشکر.ولی با این فضولیه فامیلا خوشحالیم تو دهنم ماسید.همش در حال گریه و استرس و خودخورسم.تیک عصبی پیدا کردم.دستام یهو شروع میکنه به لرزیدن.خدا لعنت کنه همه ی فامیلای فضولو

ولی به قول تو بیخیالشون.هر چی شد شد.من که تلاشمو کردم و تا اینجا خوب پیش رفته.از اینجا به بعدش دست من نیست.سپردمش به خدایی که دید من چقدر سختی و فلاکت کشیدم توی این چند سال و همش آلاخون والاخون بودم.حتی اگرم خدای نکرده نشه رو سیاهیش ماله من نیست.ماله اونیه که حقی رو ناحق کرده

هر کاری که بهش علاقه نداشته باشیا عذاب میشه و انجام دادنش برات سخت میشه‌.فرق نداره شغل باشه،غذا باشه ...

دقیقا همینطوره👍

چی بگم والا خواهر بخدا ارزش نداره بخاطرشون این بلاها سرت بیاد بفکر خودت باش مگ اونا کین حالا بخاطرشون گریه کنی:) 

وایی خاککک بسرم ماکه تو تاپیک ی بنده خدایی داریم دردودل میکنیم😐😂😂😂

دقیقا همینطوره👍چی بگم والا خواهر بخدا ارزش نداره بخاطرشون این بلاها سرت بیاد بفکر خودت باش مگ اونا ...

راحت بااااش منم حوصلم سر رفته بود 

به شدت باهاتون موافقم