2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین

55 بازدید | 13 پست

من ۲۶ سالمه یه بچه دوساله دارم هی تو فکر میرم برم کنکور بدم 

هی تو فکرشم نمیدونم برم شروع کنم یا الکیه 

کنکور تجربی 

میگم سه سال براش بخونم شاید بشه 

نمیدونم اگه تجربه دارین بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییییییییی سخته ، فوق العااااده سخت شده مخصوصا مخصوصا ک نهایی شده من ۱۸ سالمه سال اخر درسمم عالیه ولی بازم ادم کم میاره ، حجم خیلی سنگین خسته کننده ینی خیلی امید میخاد ادم بتونه اینا رو بخونه

نه هیچ کمکی از طرف اون ندارم مادر پدرمم نزدیکم نیستن روزی چهار ساعت میتونم بخونم

آخه بچه رو میخوای ب کی بسپاری بری دانشگاه و دردسرهای درس و دانشگاه واقعا زیاده احتیاج به یه خیاله یذره راحت داره

آخه بچه رو میخوای ب کی بسپاری بری دانشگاه و دردسرهای درس و دانشگاه واقعا زیاده احتیاج به یه خیاله یذ ...

من قبول بشم  شده با خودم میبرمش یه مهدی بیشتر پول میدم نگهش دارن یا هم یکی میگرم تو خونه هوا بچه داشته باشه