2777
2789
عنوان

بچه ها کسی می‌تونه جواب آزمایش خون دخترم رو بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 92 پست
مشکوک به سرطان خون

عزیزم😔

ان شالله که اشتباه شده باشه الان دیگه همه چی علاج داره

ادموازنومیسازن باورکن دیدم که میگم دکتراچه کاراکه نمیکنن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
نه برای بابام هست پونزده فاکتور خونی اگه هست دوازده تاش پایینه، آزمایش مغز استخوان هم گرفته ولی دکتر ...

نمیشه همینطوری نظر داد باید آزمایشات رو دید گاهی نمیشه چیزی گفت تا چند بار تکرار بشه ممکنه خطای دستگاهی یا اپراتور باشه باید چند بار تکرار بشه تا بشه نظر قطعی رو داد ان شاءالله که چیزی نباشه و سایه پرمهر پدر سالم و سرحال بالا سرتون باشه

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه همینطوری نظر داد باید آزمایشات رو دید گاهی نمیشه چیزی گفت تا چند بار تکرار بشه ممکنه خطای دستگ ...

قربون شما خیلی ممنون 

آخه ما انتظار داشتیم بعد از دیدن جواب مغز استخوان حداقل یه چیزی بگن منفی هست یا نع

ممنون عزیزمبالاگفتین چندسالشه وچرااب نمیخوره جواب دادم میشه جواب اونم بدین خیلی ببخشید

تست آلکالن بالا بود  هزار و صد و خرده ای بود برای بزرگسالان نباید بالا باشه اما بچه ها به خاطر استخوان سازی باید بالا باشه به این علت پرسیدم سنش رو

تست اوره بالا بود یعنی آب نمیخوره یا مشکل کلیه داره که کوچلوی شما عفونت داره با دارو برطرف میشه عزیزم

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

قربون شما خیلی ممنون آخه ما انتظار داشتیم بعد از دیدن جواب مغز استخوان حداقل یه چیزی بگن منفی هست یا ...

صبور باشین ان شاءالله خوش خبر باشه

تست آلکالن بالا بود هزار و صد و خرده ای بود برای بزرگسالان نباید بالا باشه اما بچه ها به خاطر استخو ...

ممنون عزیزم

پس فقط عفونته دیگه

کم خونی نداره؟

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ممنون عزیزمپس فقط عفونته دیگهکم خونی نداره؟

کم خونی داره منم مثل دوستمون به مینور شک دارم

کم خونی داره منم مثل دوستمون به مینور شک دارم

مینوریعنی ارثی دیگه؟

باداروحل میشه?

خاک توسردکترش اون همه پول میگیره جواب درس حسابی هم نمیده

مینوریعنی ارثی دیگه؟باداروحل میشه?خاک توسردکترش اون همه پول میگیره جواب درس حسابی هم نمیده

نترس عزیزم مینور یه جور کم خونیه نگرانی نداره دارو میده دکتر 

افراد مینور اجازه ازدواج با افراد مینور رو ندارن چون بچه شون ماژور میشه و نیازمند تزریق خون

اینو گفتم نترسیا خیلی‌ها کم‌خونی مینور دارن و دارن زندگی عادی رو میکنن هیچ مشکلی هم ندارن سالم و سلامت

نترس عزیزم مینور یه جور کم خونیه نگرانی نداره دارو میده دکتر افراد مینور اجازه ازدواج با افراد مینو ...

اخه ازاین میسوزم چرانگفته کم خونی داره بایددرمان شه

به احتمال زیادمن مینورم ولی تاحالاتوهیچ کروم ازازمایشام نگفتن

واس دخترمم نگفته گفتم بدنش همیشه سرده اخه من خودمم همش بدنم سرده گفت احتمالاکم خونه ازمایشاتشودادیم نگفت کم خونه گفت معده وکلیهعفونت داره

نترس عزیزم مینور یه جور کم خونیه نگرانی نداره دارو میده دکتر افراد مینور اجازه ازدواج با افراد مینو ...

عزیزم من جونن به دخترم وصله کاش همهی مریضی هابیان سمت من اون همیشه سالم باشه همش ترس ازدست دادنشودارم 

دارم ذره ذره اب میشم بااین ترسام

ممنون عزیزمپس فقط عفونته دیگهکم خونی نداره؟

عریزم اگر شما خودتون و شوهرتون ازمایش دادین بذارید 

اگر تو ازمایش  cbc یکی از شما  فاکتور mcv زیر ۸۰ mch زیر ۲۷ باشه احتمالا مینورید 

تو ازمایش ازدواج این ازمایش دادین .معمولا اول از آقا خون میگیرن اگر کم خونی داشت بعد از خانوم میگیرن 

اگر آقا کم‌خونی نداشت دیگه از خانوم نمیگیرن

عزیزم من جونن به دخترم وصله کاش همهی مریضی هابیان سمت من اون همیشه سالم باشه همش ترس ازدست دادنشودار ...

سلام عزیزم چرا نگرانی چیزیش نیست که ،افکار منفی از خودت دور کن

دکتر احتمالا چون قبلش گفتی بدنش سرده گفت کم خونه واسه همین دیگه تکرار نکرده