2777
2789
عنوان

بچه ها کسی می‌تونه جواب آزمایش خون دخترم رو بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 92 پست
میشه یه سوال ازتون بپرسم ؟؟؟ کسی که تمام فاکتورهای خونی پایین باشه آیا مشکوک به سرطان خون ؟

نه نمیشه اینطور گفت گاهی عفونت باعث میشه فاکتورهای خونی کمتر یا بیشتر از حد نرمال باشن ان شاء الله که برای شما هم طوری نباشه

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

نه نمیشه اینطور گفت گاهی عفونت باعث میشه فاکتورهای خونی کمتر یا بیشتر از حد نرمال باشن ان شاء الله ک ...

نه برای بابام هست پونزده فاکتور خونی اگه هست دوازده تاش پایینه، آزمایش مغز استخوان هم گرفته ولی دکتر چیزی نمیگه و هی آزمایش و اینا ...... در کل جواب قطعی نمی‌ده. گفت مجدد آزمایش ده روز دیگه بگیرید😑 الان دو ماهه که همش اینطوری میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته

تا اینجا که مشکل معده داری آب چرا نمی‌خوری آب بخور سن مهمه بگو تا جوابت بگم

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

چند سالتهتا اینجا که مشکل معده داری آب چرا نمی‌خوری آب بخور سن مهمه بگو تا جوابت بگم

دخترمه ۱۵ماهشه

اتفاقاخیلی هم اب میخوره انقدکه میخوره بالامییاره من نمیدم بهش

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ممنون عزیزمان شالله که بچه شمام هیچیش نیس

عفونت ادراری داری عزیزم کمخونی

ن فقط کم خونی داشتم میترسم چیزدیگ بگن

نه نترس عزیزم 

آره عزیزدلم نگران نباش حل میشه من حالا برای بابام نگرااانم خییلی

ممنون عزیزم

چشونه مگه

ان شالله که تنشون همیشه سالم باشه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
[QUOTE=355454361]عفونت ادراری داری دخترم یعنی کم خونه باداروحل میشه؟

بله نگرانی نداره عزیزم 

بله نگرانی نداره عزیزم

ممنون عزیزم

بالاگفتین چندسالشه وچرااب نمیخوره جواب دادم میشه جواب اونم بدین خیلی ببخشید