2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

١٥ هفتم و بچه اولمونه،شما چيعزيزم كسي هم چيزي نميگه بلخره يا دختره يا پسر ديگه هر بچه اي😍من هردوشو ...

منم بچه اولمه و۱۳هفتم

من یه اخلاق بدی دارم خیلی حرف بقیه برام مهمه😅

ولی واقعا فقط و فقط سلامتی مهمه بچه کلا عشقه پدرمادرشه

ایشالا بسلامتی بیاد تو بغلت عزیزم

منم بچه اولمه و۱۳هفتممن یه اخلاق بدی دارم خیلی حرف بقیه برام مهمه😅ولی واقعا فقط و فقط سلامتی مهمه ب ...

عزيزم اطرافيان هروقت خرج شما و بچتو دادن نظرشون برات مهم باشه😂 و اينكه واقعا الان ديگه كسي فرق نميذاره اصلا نگران نباش

انقد بچه دار شدن سخت شده كه واقعا ادم ميگه يدونه صحيح و سالم تا اخرش بدنيا بياد هيچي ديگه مهم نيست

شمام لذت ببر از نعمتي كه خدا بهت داده💚💚

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
عزيزم بنظرم پسرهينى حس كردمايشالا سالم و سلامت باشه هرچي باشع😍

ممنون من عدد انتیم بالاست احتمالا باید امینوسنتز بدم

اینو که شنیدم داغون شدم دیگه ذوق و شوق خریدسیسمونی وپرسیدن  جنسیت از بین رفت😔

ممنون من عدد انتیم بالاست احتمالا باید امینوسنتز بدماینو که شنیدم داغون شدم دیگه ذوق و شوق خریدسیسمو ...

الهي عزیزم نگران نباااش

هزار نفرو تو سايت ديدم عدد انتي بالا بود و تو ازمايشات هيچ مشكلي نبود توكل كن به خدا هرچي خودش بخواد

چند بود؟

نفرستادنت سلفری؟

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
الهي عزیزم نگران نباااشهزار نفرو تو سايت ديدم عدد انتي بالا بود و تو ازمايشات هيچ مشكلي نبود توكل كن ...

نه گفتن صبر کن جواب ازمایشتم بیاد باید سونو با ازمایش تطبیق داده بشه

نمیدونم صبر کنم یا برم سلفری؟

چون امروز دیگه ۱۳هفته شدم یه هفته بیشتر وثت ندارم برای سلفری

عزيزم اطرافيان هروقت خرج شما و بچتو دادن نظرشون برات مهم باشه😂 و اينكه واقعا الان ديگه كسي فرق نميذ ...

بخدا انقد ک از دست خودم شاکیم ک خدا می‌دونه...چون من بعد از دوبار از دست دادن بچه دارم مادر میشم بعد سالها ولی نظر چنتا آدم ناآگاه باعث بهم ریختگیم شده وگرنه خدامیدونه چقد منتظرش بودم..چقد قدرشو می‌دونم..الهی فداش بشم..چقد خوب شد شما جواب دادی انرژی گرفتم 

اگه دخمل باشه که همسن میشه😍