2777
2789
عنوان

یهو خیلی تنها شدم🥲🥲🥲

282 بازدید | 31 پست

بنا ب دلایلی چن ساله از مامانم اینا دورم 

خونه مامان بزرگم میمونم 

قبلا خالم بود الان از صب تا شب سرکاره 

بهترین دوستمم مهاجرت کرد 

اون یکی خالم که خیلی بهش وابسته بودم انتقالی گرفتن رفتن یه شهر دیگه

یکی دیگه از دوستام ازدواج کرد رفت

واقعا خیلی دورم یهو خلوت شد برام عجیبه

ضربشو فقط من دارم می‌خورم چون همه سر خونه زندگیشونن سرشون گرمه

از صب تا شب منمو مامان بزرگم فقط😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدما میان که برن

تو با آدم های جدید تری آشنا میشی 

قبلی ها رو فراموش میکنی و دیگه حسی بهشون نداری 

و زندگیتو دوباره از سر میگیری 

اینو دیدم که میگم همیشه دوره به دوره همینه 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

آدما میان که برنتو با آدم های جدید تری آشنا میشی قبلی ها رو فراموش میکنی و دیگه حسی بهشون نداری و زن ...

امیدوارم این دوره ای ک توشم الان زودتر بگذره چون خیلی سخته برام مخصوصا منی که تا یکم تنها میشم احساس افسردگی می‌کنم 

یه کلاسی چیزی برو خب...

شاید من آدم وابسته ایم

دوست دارم با آدمایی قبلی زندگیم وقت بگذرونم بیشتر تا اینکه با آدمای جدید بخام آشنا بشم یجورای برام سخته تو این شرایط بخام برم تو محیط جدید و ناآشنا