2777
2789
عنوان

کل موهام ریخت دیگه داغون شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کم کاری تیرویید دارم ولی ریزش مو ندارم ریزش درحدیه ک وقتی از حموم میام و موهام شونه میکنم داخل شو ...

من داروهام گاهی ب موقع نمیخورم برا همین تیریید هم متاسفانه تنظیم ش ب هم بخپره ریزش میاره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

آمپول ندادن برای مو؟اگه دادن اسم آمپولا چی بود

جاییکه من رفتم نداد

من چهارسال پیش میرفتم گعت سه ماه قبل اقدام باردارب دیگه اصلا مصرف نکن تا پایان شیردهی هم همینطور

این شد که کلا ول کردم

ولی بدیش اینه اسیری، هرشب هی بمال چیزی به موهات، بعد

موهاات کثیف میشه... باز حمومم صبح باید بری تا اینا جذب شه

خیلی سخت بود مخصوصا سفر کلا یادم میرفت

ولی مزو هم هست که میزنن امپول تو پیاز مو

یکجلسه شوهرم واس شقیقش رفت اینقد میگفت جیغ زدم دکتره واس یادگاری گفته اجازه بدید فیلمتون بگیرم🤣

دکتر رفتی؟ ارایشگاه هم برو ببین اونا چیکار میکنندکتر پوست و مو میرفتم ی زمانی میدیدم امپول میزنن تو ...

متاسفانه شهرمون متخصص پوست و مو نیست باید بری شهر دیگه ک خیلی هزینه داره 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
ابرو بیشتر تو چشمه دیده میشه بیا باهم ترک کنیم بخدا

بخدا خسته شدم دیگه

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
استرس و اینام تو کل زندگیم داشتم ولی اخه موهام ریزش نداشت الان مدتیه شدید یهویی کلشون ریخت نمیدونم چ ...

استرس دلیل اصلی ریزش مو و خراب شدن پوستِ

من از حجم موهام کم شده ولی یسریا هستن بصورت سکه ای موهاشون میریزه ک اون ژنتیکیه مربوط ب سیستم ایمنیه البته مام ژنشو داریم خیلییی میترسممم چون دیگه درمان نداره

تیکر بارداری نیست!

اب پیاز بزن به موهات ,یا سرکه سفید بزن

خب پارسال واسه شپش ک دخترم از مدرسه گرفت  همش سرکه زدیم حس میکنم مال همون بود ریشه موهامو صعیف کرد 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
جاییکه من رفتم ندادمن چهارسال پیش میرفتم گعت سه ماه قبل اقدام باردارب دیگه اصلا مصرف نکن تا پایان شی ...

برای من داد آمپول امروز آخریشم زدم که تموم شد 

۶ تا داده بود هفته ای دوتا

تاثیر خاصی نداشته یا من حس نمیکنم البته شاید چون اول راهه تاثیر زیادی نداره دوستان سایت گفتن باید دورش تموم بشه که دکتر برای سه ماه دارو داده گفت بیا بعد سه ماه داروی جدید بدم و...

قرصای مگابیت و درموبلا هم داده

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

منم آزمایش هورمونی و تیروئیدوخون  دادم همه سالم بود... ولی موهام میریزه.. من دچار یه استرس شدید شدم وخیلی لاغر شدم وموهام ریخت... یکی بهم گفت که قرض فیتو بگیر بخور... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

استرس دلیل اصلی ریزش مو و خراب شدن پوستِمن از حجم موهام کم شده ولی یسریا هستن بصورت سکه ای موهاشون م ...

مال من تو کل قسمتهای سرم کم پشت شدن   سکه ای نیست 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲