2777
2789
عنوان

کل موهام ریخت دیگه داغون شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خانم بدون مو خیلللی بده بخدا عذاب آوره

عزیزم این قرصا و ویتامینا معجزه که نمیکنن وقتی ریزش زیاده بااین چیزا درست نمیشه

یک دکتر درست برو شاید خیلی شدید باشه کاشت مو واست انجام بده

منم ریزش دارم ولی نمیدونم درحد شماست یانه

شقیقه هام و جلوم داره خالی میشه و خیلی زشت میشه

دکتر میرفتم میشدم مو عادی تا دارو ول کنم عین قبل میشه

اون زمان دکتر یک دارو هورمونی میداد و ماینوکسیدین

دیگه باردار شدم نباید مصرف میکردم

منم باید به فکر باشم مجدد برم دکتر

آمپول بیوتین و بپانتن مارک بایر بخر 

ببین آنلاین شاپ های معتبر دارن؟ 

الان الانزا تخفیف گذاشته چک کن 

برای من فقط اون جواب داد دو سال موهام ریخت دو ساااااال 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

مشکل هورمونی نداری ؟استرس نداری ؟

چندین سال تیرویید پر کار داشتم درمان شدم ولی اون دوران باز اینقد ریزش شدید نداشتم 

اینقد بی انگیزه شدم نمیتونم برم دنبال ازمایش  میدونم بی فایده است دیگه آخه چیزی نمونده ک بخواد تقویت بشه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
عزیزم این قرصا و ویتامینا معجزه که نمیکنن وقتی ریزش زیاده بااین چیزا درست نمیشهیک دکتر درست برو شاید ...

آمپول ندادن برای مو؟

اگه دادن اسم آمپولا چی بود 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

زینک ب مرور تاثیر داره. اول ریزش کم میکنه تا بخواد موهات حجم بگیره زمان میبره منم وحشتناک میریزه ولی ...

من کم کاری تیرویید دارم ولی ریزش مو ندارم ریزش درحدیه ک وقتی از حموم میام و موهام شونه میکنم داخل شونه پراز مومیشه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗