2777
2789
عنوان

به نظرتون پس میگیره

379 بازدید | 36 پست

دخترا من دیشب حالم بد بود رفتم دمپایی روفرشی 870 تومنی خریدم خاک تو سرم آلان دیدم تو ی سایتی همین مدلی رو 520 میفروشن به نظرتون الان پسش میگیره همش 14 ساعت شده 

ببخشید سوال مسخره ایی پرسیدم اما واقعا آدم زورش میگیره متاسفانه نمیتونم پولام رو مدیریت کنم :( الان مغازش بستس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرم پسش بگیره پول نمیده تعویض داره تازه اگهههه قبول کنه 

در هرصورت پولتو بر باد رفته بدون

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

باهاش صحبت کن ولی بعید میدونم پس بگیره البته من کاری به گرون فروشیش ندارم، ولی کلا بابت پس نگرفتن به مغازه دارا حق میدم، چون مالیات میدن بابت کارت کشیدنشون نمیشه هرکسی هی بیاد پس بده، ضرر میکنن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️