خانوما خواهر من الان ورودی دهم رشته ریاضی پارسال مدرسه ی قبلیش دوتا خواهر دوقلو توکلاس بودن پر حاشیه اذیت کن و.... خواهر منم خیلی دختر اروم و بی حاشیه ای هست اصلا جوری نیست بگیمکرم داشته ولی اونا دوست پسر داشتن که خیلی پیش روی کردن دعوا لوازم ارایشی تو مدرسه گرفتن گوشی گرفتن و.... حالا امسال اینا از شانس ما مدرسه ی جدید خواهرم ثبت نامکرده بودن خواهرمم فک کرده اینا تو یه کلاسن رفته گفته نمیخوام تو یه کلاس باشیم مدیر پا فشاری کرده چرا و... اینم گفته مورد داشتن و سر بسته تعریف کرده مدیرم خیلی جدیه ازونایی که بخاطر غیبت حتی سفت و سخت برخورد میکنه و همون موقع با خوانواده ها تماس گرفته مدارک رو بررسی کرده و دنبال بهونه که هردو رو اخراج کنه به نظرتون کار خواهرم بد بوده؟ یکیشون حد ورود به رشته نداشته دوباره مبخواسته امتحان بده اونو بخاطر حد نصابش اخراج میکنن اونیکی هم دنبال بهونن به نظرتون کارش بد بوده؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب حاشیه هاشون قاطی خواهر منم شده بود هر روز میومد میگفت بهم تیکه میندازن سر کلاس مدام حرف میزنن زیر میز با گوشی چت میکنن نمیزاشتن اینم گوش بده حواسش پرت میشد
نه به نظر من کسی که میاد مدرسه و ازین کارا میکنه همون بهتر نیاد که حال بقیه رم بد کنه کار خوبی کردی
اونا چی الان این موقع اگر مدرسه پیدا نکنن گناه ندارن؟ ولی از طرفی میگم خب خواهر منم گناه داره پارسال هر رور میومد خونه کلی ناراحتی و غر غر که نمیتونم سر کلاس گوش بدم سر کلاس حواسم پرت میشه و....