2777
2789
عنوان

دروغ شیرین

175 بازدید | 6 پست

یه رمان مثل دروغ شیرین معرفی کنید که فضای بیمارستان و پزشکی داشته باشه همچنین عاشقانه باشه..تا یادم نرفته بگم در طول رمان فاصله ایمنی رعایت شده باشه😆هر کی بگه دعاش میکنم خیییلللیییی ممنونم

پیشاپیش 

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

تا تباهی رو بمون بشدتتتتتت عاشقشم ینی مثلشو نخوندم ولی بیمارستانه و اینا نیست

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

تا تباهی رو بمون بشدتتتتتت عاشقشم ینی مثلشو نخوندم ولی بیمارستانه و اینا نیست

خلاصشو خوندم اصلا نمیتونم همچین سبکی رو بخونم نمیدونم چرا وایب بد میده همش

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصشو خوندم اصلا نمیتونم همچین سبکی رو بخونم نمیدونم چرا وایب بد میده همش

خیلیییی خوبه بهم اعتماد کن و بخون اصلا الکی نیست وای هوس کردم برم بازم بخونم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

خیلیییی خوبه بهم اعتماد کن و بخون اصلا الکی نیست وای هوس کردم برم بازم بخونم

اوکی برم ببینم چیه😁

اوکی برم ببینم چیه😁

بخون ها تا تهش بعد بیا نظرتو بهم بگو منم رفتم دروغ شیرین رو دان کردم خوندم میام برات تعریف میکنم نظرم چیه

بخون ها تا تهش بعد بیا نظرتو بهم بگو منم رفتم دروغ شیرین رو دان کردم خوندم میام برات تعریف میکنم نظر ...

خب تمومش کردم ولی زیاد دوسش نداشتم نمیدونم چرا 😁به اندازه دروغ شیرین و آقای مغرور خانم لجباز جذاب نبود..