2777
2789
عنوان

با همچین آدمی میرین بیرون

330 بازدید | 34 پست

آدمی که باهمه کافه میره و رستوران به جز شما برای همه هم خودش حساب میکنه(دختره) ولی به من میرسه نمیاد نمیخوام حساب کنه بخدا

با شما میاد بیرون چندین دور پیاده یه مسیر طولانی رو میره جوری که بیای خونه پاهات ورم کنه

وضع مالیشم عالی باشه برای خودش هر روز میلیونی خرج کنه(لباس و..) طوری که تو اصلا نتونی به پاش برسی و زندگیت پر حسرت باشه

بازم باهاش بیرون میرین؟

فامیله خیلی نزدیکه و امکان قطع ارتباط وجود نداره 

چیکار میکنین تو این شرایط؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیرمادم با کسی وقت میگذرونه که باهاش حال دلش خوب باشه

از سرشب اومدم خونه گریه زاری میکنم به خدا رفتار خودشون رو با خودشون انجام بدیم آبرو برامون نمیزارن

نه با هم‌سطح خودم میرم چون تحمل ترحم دیگران رو ندارم و یکم غرور دارم

بخدا اینا هم‌سطح ما بودن یهو اینجوری شدن تازه خیلی نزدیکن 

منم پشیمونم چرا رفتم باهاش بیرون

از سرشب اومدم خونه گریه زاری میکنم به خدا رفتار خودشون رو با خودشون انجام بدیم آبرو برامون نمیزارن

خلی دختر گریه میکنی؟

با این ادما تا حد امکان نباید رفت و امد کرد

تا جایی که چاره نداری فقط باهاش در ارتباط باش

دور از شتر بخواب خواب اشفته نبین

نسبت خیلی نزدیک خواهرم نیست ولی جای خواهرمه و از فامیل مادرم

دخترخالت یا خودشو درشانت نمیبینه یا حسادتو میکنه یا دشمنته نگو خواهر هیچ خواهر و رفیقی اینجوری نمیکنه خیلیم خوب میتونی باهاش نری و بیای چقدر نیخای خار و خورد شی عزت نفس داشته باش توهم تلاش کن که بتونی براخودت زندگی خوبی داشته باشی درخد عالیییی هم نباشه حداقل مستقل باشی دوست و فامیل خوب تیست اگرم میخای رفاقت کنی با چهارتا ادم حسابی رفیق شو ن هرتازه به دوران رسیده عقده ای خیلی برات ناراحت شدم

خلی دختر گریه میکنی؟با این ادما تا حد امکان نباید رفت و امد کردتا جایی که چاره نداری فقط باهاش در ار ...

به خدا اعصابم بهم ریخته جلو چشمم نزدیک ۴ پول یه مانتو داد

بعد اگه قدیم بود ما یه تیشرت ارزون قیمت میخریدیم وفتی باهاشون بیرون بودیم

مادرش نفرینمون می‌کرد که چرا برای این نخریدیم به ولله که نداشتیم وگرنه کم خونه ما نبودن و استفاده نکردن