2777
2789
عنوان

چرا اینقد شبا گرسنم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 59 پست
من پنیک میشدم مجبورم بودم خیلی حالم بد بود

😔متاسفم 

منم چند بار حمله داشتم😔😢

امّا گذشت

چه میشه کرد زندگیِ دیگه

انگار ما بچه ناتنی دنیا بودیم😔

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔متاسفم منم چند بار حمله داشتم😔😢امّا گذشتچه میشه کرد زندگیِ دیگهانگار ما بچه ناتنی دنیا بودیم😔

بدترین دوران زندگیم بود هیچوقت باعث بانیاشو نمیبخشم و حلال نمیکنم 

بدترین دوران زندگیم بود هیچوقت باعث بانیاشو نمیبخشم و حلال نمیکنم

هممون از این آدما داریم تو زندگی...

آدم ها با نیت هاشون مهشور میشن هر کسی گمان بد یا نیت بدی به دیگران ببره خدا تقاص میگیره....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

نخود چی جلو ضعف رو میگیره؟

به شدت

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
قند شب هرچی که باشه خرما عسل یا حتی یه مشت شکر برداری بخوری فرقی نداره خودش عامل افسردگی و هزار بدبخ ...

من کلی میگم 

ولی شما همینو به یه جوون بدی با یه لیوان شیر بخوره قبل خواب تاثیر بشیار زیادی میذاره رو قوای جسم و جنسیش

ولی برای افراد بالای ۵۰ واقعا توصیه نمیشه